DUMINICA, 23 IUNIE 2019

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

Echipa emisiunii ”CulTOUR”  a participat la ultima zi de filmare a serialului fenomen ”Fructul Oprit”. O zi încărcată emoțional pentru actorii care au dat viață personajelor și poveștii serialului realizat de Ruxandra Ion și care a fost difuzat la Antena 1. Ce a însemnat acest serial pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

E foarte complex să redai în câteva fraze doi ani. În 2017 ne-am întâlnit și am pornit «Fructul Oprit». Un an și jumătate intens. Sentimentul de azi, de acum, este d eîmplinir. Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut aici. Sunt bucuroasă pentru mine, pentru că am învățat foarte mult despre mine, despre ce înseamnă profesia mea, despre ce înseamnă colegi, relații între personaje”, a declarat Cosmina Dobrotă, cea care a interpretat-o pe Katia în serialul ”Fructul Oprit”.

Cu ce gânduri s-a despărțit Cosmina Dobrotă de ”Fructul oprit”, dar și ce urmează, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Moment de sinceritate cu actorul Silviu Mircescu: ”Poate că am mai mințit și eu, așa...”

acum 17 ore

Actorul Silviu Mircescu, pe care telespectatorii Happy îl știu din serialele ”Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele”, a jucat ”Am/N-am” la emisiunea ”CulTOUR”.

Claudiu Istodor, la ”CulTOUR”: ”Răbdarea este una dintre calitățile mele principale”

acum 18 ore

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și s-a jucat "Continuă fraza".

Și-a luat mașină de cusut și vrea să se lanseze în modă. Ea este Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”

acum 20 ore

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

”Să fiu deștept” este super-puterea pe care marele actor Claudiu Istodor spune că și-ar dori să o aibă

acum 1 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor atipice din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Doinița Oancea a vorbit, la ”CulTOUR”, despre gândul care îi dădea fiori în trecut

acum 1 zile

Actrița Doinița Oancea a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »