Supă cremă de conopidă cu mentă, busuioc, rădăcinoase albe și cartof dulce
Publicat pe 09.07.2018 la 09:52 Actualizat pe 24.08.2018 la 16:10
Chef Mihai Toader i-a dat, din nou, întâlnire lui Vlad Gherman în bucătăria de la școala Horeca, pentru o nouă sesiune de gătit a la ”Don Apetit & CO”, rubrica din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică.
Chef Mihai Toader i-a dat, din nou, întâlnire lui Vlad Gherman în bucătăria de la școala Horeca, pentru o nouă sesiune de gătit a la ”Don Apetit & CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel .
”De la tine, în afară că învăț să gătesc, învăț să mă simt bine în bucătărie, să fiu mereu cu zâmbetul pe buze. Și, în caz că se întâmplă ceva, că nu iese ceva, nu-i nimic, mergi mai departe”, este mărturisirea pe care Vlad i-o face in vitatului său la ”Don Apetit & Co”.
Pentru această ediție, chef Toader a preparat o supă cremă de conopidă mai specială. De ce este aceasta specială aflați din clipul de mai jos, dar, nu înainte de a vă spune care sunt ingredientele.
Ingrediente:
- conopidă
- țelină
- păstârnac
- cartof dule
- usturoi
- unt
- ceapă albă
- busuioc
- mentă
- pătrunjel