Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

Publicat pe 20.06.2018 la 08:33 Actualizat pe 24.08.2018 la 18:12

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan. Născut la 12 septembrie 1983, la Iasi, Vlad Logigan a absolvit UNATC "I.L. Caragiale" în 2005, la clasa profesorului Gelu Colceag. EL a jucar în numeroase spec de teatru, printre care se numără: "Fluturii sunt liberi" (Teatrul Foarte Mic), "Doi tineri din Verona" (Teatrul de Comedie), "Crimă și Pedeapsă" (Teatrul Bulandra), "În rolul victimei" (Teatrul Metropolis), "Visul unei nopți de vară" (Teatrul Metropolis), "Tarelkin" (Teatrul Metropolis, regia Gelu Colceag), "Domnul Ibrahim si florile din Coran". În 2009, el a avut rolul principal în filmul ”Nuntă în Basarabia”. Vlad Logigan este profesor asociat la UNATC, Catedra Arta actorului.

La cinema, prima oară, m-a dus tata în clasa a cincea și era filmul Rambo și eram foarte uimit nu de film, de experiența cinematografului, ci de faptul că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare. La teatru am ajuns să joc înainte să văd. Prin clasa a patra, la un fel de lecție deschisă, care s-a încheiat cu un fel de serbare cu un cântec. La un moment dat, un copil țâșnise în față și a început să îi dirijeze pe ceilalți. (n.r. era chiar Vlad Logigan). Profesorii i-au transmis mamei să mă dea la teatru”, a povestit Vlad Logigan la ”CineCOOL”, rubrica de teatru și cinematografie din cadrul ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel.

Ce a urmat, cum s-a decis să devină actor, dar și multe alte povești cool, în interviul de mai jos.

În articolul

Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • ieri la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • ieri la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani
Happy People • pe 30.11 la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • pe 30.11 la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • pe 30.11 la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste