Alp Navruz este fotomodelul scriitor din serialul ”Ține-mă de mână”

Publicat pe 28.05.2019 la 13:46 Actualizat pe 08.01.2020 la 11:48

Pe Alp Navruz îl veți putea urmări la Happy Channel, în rolul lui Cenk, din serialul ”Ține-mă de mână”, serial turcesc ce se difuzează în prezent și în Turcia, cu audiențe fabuloase.

Telespectatorii Happy Channel îl pot urmări pe unul dintre cei mai frumoși artiști ai tinerei generații de actori din Turcia: Alp Navuz. El va juca rolul principal în cel mai nou serial din Turcia, ”Ține-mă de mână”, pe care Happy Channel îl difuzează în premieră și în exclusivitate, luni și marți, de la ora 21.00.

Pentru Alp, ”Ține-mă de mână” (”Elimi birakma”), este al patrulea serial în care joacă, de data aceasta în rolul principal. Înainte de a porni pe drumul actoriei, Alp a lucrat ca fotomodel. Să devină actor, a fost visul său din copilărie. El a absolvit cursurile Facultății de Limba și Literatura Turcă a Universității Tehnice YILDIZ. Dar, în paralel a urmat și cursuri de actorie.

Într-un interviu, el a mărturisit că, de mic a iubit școala, motiv pentru care a fost mereu premiant. Ba chiar a scris atât versuri, cât și povești.

Pe Alp Navruz îl veți putea urmări la Happy Channel, în rolul lui Cenk, din serialul ”Ține-mă de mână” („Elimi Birakma”), serial turcesc ce se difuzează în prezent și în Turcia, cu audiențe fabuloase. La Happy îl puteți urmări în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Despre serial

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”), este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Mama vitregă a frumoasei Azra decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

La rândul lui, Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune. Pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui, Cenk refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei rămase pe drumuri și, astfel, drumurile lui Cenk și ale Azrei se intersectează din nou.

Distribuție:

În articolul

Alp Navruz este fotomodelul scriitor din serialul ”Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x