De la ingenua Marilyn Monroe, la malefica Sumru Gunes, din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

Publicat pe 11.11.2019 la 14:42 Actualizat pe 08.01.2020 la 11:43

Pe Dolunay Soysert o puteți urmări în rolul mamei vitrege, Sumru Gunes, în ”Ține-mă de mână” cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Ca orice actor, și Dolunay Soysert a trecut prin pielea multor personaje, tipologii diferite. Pe Dolunay o puteți urmări la Happy Channel, în rolul lui Sumru Gunes, o femeie fără scrupule, dispusă să facă orice pentru a-și atinge scopurile. Însă, înainte de apariția în serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, actrița a jucat într-o piesă ce a stârnit interesul datorită subiectului neobișnuit: o întâlnire între ingenua Marilyn Monroe și geniul neînțeles Albert Enistein. Pe scurt, cei doi sunt cazați la același hotel din New York, iar frumoasa blondă, interpretată de Dolunay Soysert, îi bate la ușă fizicianului. Cei doi se lansează într-o serie de dialoguri și experimente științifice.

Pe Dolunay Soysert o puteți urmări în rolul mamei vitrege, Sumru Gunes, în ”Ține-mă de mână” cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Despre serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”), este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Sumru Gunes (Dolunay Soysert), mama vitregă a frumoasei Azra, decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

La rândul lui, Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune. Pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui, Cenk refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei rămase pe drumuri și, astfel, drumurile lui Cenk și ale Azrei se intersectează din nou.

Din distribuție:

În articolul

De la ingenua Marilyn Monroe, la malefica Sumru Gunes, din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x