Faceți cunoștință cu actorul care îl interpretează pe Mert, puștiul bolnav de autism, din serialul ”Ține-mă de mână”

Publicat pe 03.06.2019 la 17:07 Actualizat pe 08.01.2020 la 11:48

La Happy puteți urmări cel mai nou serial turcesc, ”Ține-mă de mână”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Mert este fratele mai mic al frumoasei Azra (Alina Boz), din serialul ”Ține-mă de mână” („Elimi Birakma”), unul dintre cele mai noi seriale turcești, difuzat în premieră în România de Happy Channel. Cu un talent muzical extraordinar, Mert se confruntă cu o boală teribilă: el este diagnosticat cu autism.

Cel care interpretează rolul lui Mert este Yiğit Kagan Yazici, care, la 11 ani, a uimit cu talentul său actoricesc. Născut în Ankara, Yiğit a urmat calea actoriei datorită mamei sale, ea fiind cea care a simțit că fiul ei este talentat și l-a înscris la o agenție de casting. Până în prezent, puștiul a jucat în trei seriale, ”Ține-mă de mână” fiind al patrulea rol din cariera sa. Mama lui Yiğit Kagan Yazici este pictoriță și scriitoare, iar tatăl său, inginer.

La Happy puteți urmări cel mai nou serial turcesc, ”Ține-mă de mână”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Despre serial

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”), este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Mama vitregă a frumoasei Azra decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

La rândul lui, Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune. Pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui, Cenk refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei rămase pe drumuri și, astfel, drumurile lui Cenk și ale Azrei se intersectează din nou.

Distribuție:

În articolul

Faceți cunoștință cu actorul care îl interpretează pe Mert, puștiul bolnav de autism, din serialul ”Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x