Iată cât de frumos vorbește puștiul din ”Ține-mă de mână” despre personajul său, Mert, copilul cu autism

Publicat pe 20.08.2019 la 10:50 Actualizat pe 08.01.2020 la 11:45

Yiğit Kağan Yazıcı este puștiul care îl interpretează cu atâta talent pe Mert, copilul cu autism din serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în premieră și în exclusivitate, în România, de Happy Channel.

Yiğit Kağan Yazıcı este puștiul care îl interpretează cu atâta talent pe Mert, copilul cu autism din serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în premieră și în exclusivitate, în România, de Happy Channel.

Pentru acest rol, tânărul actor în vârstă de doar 11 ani are la dispoziție o întreagă echipă de specialiști care îl pregătesc. Deși este doar un copil, Yiğit dă dovadă de o maturitate uimitoare. Și de empatie. Întrebat ce părere are despre personajul său, Mert, tânărul actor a oferit un răspuns:

Mert este un personaj care mă provoacă. Pentru un copil tipic, este o imensă provocare să interpreteze rolul unui copil aflat într-o situație specială. Pentru mine, nu a fost un efort atât de mare să pot intra în pielea personajului, pentru că, la școală, în clasa mea, am colegi, prieteni, cu autism, pe care i-am observat, i-am analizat pentru acest rol. Serialul «Ține-mă de mână» transmite și un mesaj pentru cei care au anumite păreri despre acești copii. Vă las pe voi să descoperiți care este acest mesaj frumos”.

Pe Yiğit Kağan Yazıcı îl puteți urmări în rolul lui Mert, din serialul „Ține-mă de mână”, cea mai nouă producție din Turcia, difuzată în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel. În fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Despre serial

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”), este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Sumru Gunes (Dolunay Soysert), mama vitregă a frumoasei Azra, decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

La rândul lui, Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune. Pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui, Cenk refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei rămase pe drumuri și, astfel, drumurile lui Cenk și ale Azrei se intersectează din nou.

Distribuție:

În articolul

Iată cât de frumos vorbește puștiul din ”Ține-mă de mână” despre personajul său, Mert, copilul cu autism

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x