Părinții au trimis-o să ia lecții de pian, dar ea a ales actoria și acum joacă în serialul ”Ține-mă de mână”

Publicat pe 03.07.2019 la 14:05 Actualizat pe 08.01.2020 la 11:46

Pe Cemre Gümeli o puteți urmări în serialul ”Ține-mă de mână”, unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, lansat în vara lui 2018. Happy Channel difuzează acest serial în premieră și în exclusivitate în România, în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Născută în 1991, la Istanbul, Cemre Gümeli, actrița care o interpretează pe Cansu, din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, a visat de mică să ajungă star de cinema. Și părinții ei sperau că va urma o carieră în lumea artistică, dar ceva mai… diferit. Încă de copil, părinții au trimis-o pe Cemre la cursuri de balet, de pian și de canto, în speranța că va contiua pe una dintre aceste linii.

Pe Cemre Gümeli o puteți urmări în serialul ”Ține-mă de mână”, unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, lansat în vara lui 2018 și difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 21.00.

Despre serial

Difuzat de postul național de televiziune din Turcia, ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”), este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. În centrul poveștii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Mama vitregă a frumoasei Azra decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

La rândul lui, Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune. Pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui, Cenk refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei rămase pe drumuri și, astfel, drumurile lui Cenk și ale Azrei se intersectează din nou.

Din distribuție:

În articolul

Părinții au trimis-o să ia lecții de pian, dar ea a ales actoria și acum joacă în serialul ”Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x