O căsnicie de 19 ani și trei sfaturi prețioase de la Anca Țurcașiu

acum 1438 zile

Anca știe ce înseamnă fericirea și, mai ales, știe să și-o construiască. Chiar dacă sunt mulți ani de la debutul său, pe plan profesional îi merge excelent, iar familia... familia ei este fabuloasă!

10 fotografii care spun un singur lucru: Cristina Ciobănaşu este un adevărat fashion icon

acum 1438 zile

Cu toate că are o vârstă fragedă, Cristina Ciobănaşu este de ani buni în atenţia publicului. Odată cu ascensiunea în carieră, Criss a reuşit să se maturizeze atât profesional, cât şi din punct de vedere vestimentar.

Pe lângă muzică şi teatru, Anca Ţurcaşiu mai are o mare pasiune: călătoriile în destinaţii exotice

acum 1438 zile

Vedeta noastră dragă, care îţi va da întâlnire la Happy Channel începând cu 8 martie, a vorbit, într-un interviu pentru „ring”, despre familie, ultima vacanţă, dar şi despre pasiunile sale.

Criss Ciobănașu, despre viață și puterea prezentului:“Trebuie să trăiești fiecare clipă și să apreciezi ceea ce ai”

acum 1438 zile

Are doar 19 ani, dar Criss are deja o minte strălucitoare și o inteligență emoțională adâncă. Cuvintele ei te vor face să te gândești de două ori mai bine cum să-ți trăiești viața!

Ruxandra Ion începe o nouă etapă a vieţii sale: "Va fi mereu HAPPY"

acum 1438 zile

Anul 2016 este unul notabil pentru Ruxandra Ion, unul dintre cele mai importante nume din producţia de televiziune românească: se pregăteşte să lanseze un proiect frumos, Happy Channel, iar în luna iunie va împlini onorabila vârstă de 60 de ani.

Criss și Vlad – împreună pe scenă, la filmări, dar și în DRAGOSTE. Cele mai romantice imagini cu cei doi îți fac poftă de îndrăgostit!

acum 1438 zile

Criss și Vlad. Vlad și Criss. Mereu împreună, trăiesc prima lor iubire de dragoste adevărată.Sunt de patru ani împreună și sunt așa #happy, că ne fac mare poftă de îndrăgosteală.

10 fotografii care spun doar atât: Carmen Tănase este înnebunită după animale!

acum 1439 zile

Fie că este acasă, în vreun studio unde filmează ceva #happy sau la adăpostul pentru animale, actrița Carmen Tănase este mereu înconjurată de iubitoarele patrupede!

Madonna, ne pare rău! Anca Ţurcaşiu este mai sexy ca niciodată: "E cea mai sumară ținută în care am apărut la TV"

acum 1439 zile

Sexy și provocatoare. Așa va fi Anca Țurcașiu în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, emisiune în care o va imita pe Madonna.

La mulţi ani, Jennifer Aniston! Imagini memorabile cu actriţa din "Friends"

acum 1439 zile

Astăzi, 11 februarie, Jennifer Anston împlineşte 47 de ani!

Aşchia nu sare departe de trunchi! Cum arată şi cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase

acum 1439 zile

Pe Carmen Tănase o ştie toată lumea. Rolurile sale de pe scenă, pe micile, dar şi pe marile ecrane i-au adus reputaţia unei actriţe talentate şi extrem de versatile. Puţini ştiu însă că actriţa are un fiu şi a fost căsătorită cu nepotul celebrului endocrinolog C. I. Parhon.

Cristina, Vlad și a lor “Princess”. Ajutor la curățenie - un motiv suficient pentru care pisica lor le face zilele happy!

acum 1440 zile

Micuți de vârstă, dar deja au un copil. Nu vă speriați. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o pisicuță superbă, din basme, doar de aceea au botezat-o… “Princess”.

Mamă de excepţie, actriţă renumită şi "ambasador" al fericirii! Carmen Tănase ne oferă lecţii de viaţă

acum 1440 zile

Carmen Tănase trăieşte frumos: îşi iubeşte meseria, îşi iubeşte fiul, pe Tudor, şi se bucură de viaţă.

Timpul s-a oprit în loc pentru ea! Cum arăta Anca Ţurcaşiu în ziua nunţii

acum 1440 zile

Timpul a stat în loc pentru Anca Ţurcaşiu. Deşi nu mai are 20 de ani, arată ca o puştoaică.

Dragoste matură la vârsta adolescenţei! Cristina Ciobănaşu ne prezintă reţeta fericirii: "Ducem această poveste până la capăt"

acum 1440 zile

Cu toate că are doar 18 ani, Cristina Ciobănaşu ia iubirea în serios, ca un om matur. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de patru ani, cu al său coleg de breaslă Vlad Gherman.

Carmen Tănase, omul din spatele cortinei de teatru: "Am emoții înainte de a urca pe scenă"

acum 1441 zile

Carmen Tănase a este una dintre cele mai căutate actriţe ale momentului, şi a jucat în nenumărate seriale cunoscute, dar şi piese de teatru.

«
31

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »