Can Verel, actorul din “Jurământul”, are la rândul său o fetiță de vârsta lui Masal

Publicat pe 12.10.2020 la 11:25 Actualizat pe 12.10.2020 la 11:32

Can Verel este un actor de naționalitate turcă, cunoscut pentru rolul lui din serialul „Jurământul”. Serialul se difuzează pe Happy Channel în fiecare luni, de la ora 20:00.

TV Happy

Can Verel s-a născut la 1 ianuarie 1982 la Istanbul. El este fiul faimosului fotbalist de la Fenerbahce, Engin Verel și al frumoasei Bahar Erdeniz. Can a studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center. Acesta a debutat ca actor în 2004 când a primit un rol în serialul „Shoulder to Shoulder”.

În 2006, frumosul actor a primit un rol în serialul Selena, în 2007 a jucat în „Gemilerde Talim Var”, iar în 2008 l-a interpretat pe Levent în serialul „Hayat Güzeldir”. Apoi el a primit mai multe roluri în producții turcești de succes. Can a fost căsătorit și are o fiica superbă. Din păcate, la scurt timp după nașterea micuței, el a divorțat de soția sa. El îl interpretează pe Kemal în serialul “Jurământul”.

Actorul a cucerit publicul prin calitățile de tată de care a dat dovadă prin intermediul personajului Kemal. Acesta interpretează rolul unui tată singur, văduv, care face tot ce-i stă în putință să joace rolul și de mamă și de tată pentru simpatica lui fetiță Masal.

Situația nu stă cu mult diferit în viața personală a lui Can. Frumosul actor are o fetiță de vârsta lui Masal. Can s-a identificat perfect cu personajul jucat, empatizând cu situația lui Kemal și cu greutățile de tată singur. Actorul a devenit foarte activ pe rețelele de socializare în ultimul timp, mai ales pe Instagram. Cont prin care Verel a împărtășit cu miile lui de fani relația specială pe care o are cu fiica lui.

A post shared by Can Verel (@canverel) on

Fetița este gingașă, frumoasă peste măsură și plină de viață. Seamănă foarte mult cu Can și este nedespărțită de acesta, conform fotografiilor de pe social media. Artistul face totul împreună cu fiica lui, demonstrând că poți fii și tată și cel mai bun prieten pentru copilul tău.

A post shared by Can Verel (@canverel) on

Dacă iubirea pentru fiica lui nu era destul de evidentă, actorul simte adesea nevoia de a-și sensibiliza publicul prin descrierile pozelor postate. Cu fiecare ocazie pe care o are, Can îi declară dragostea necondiționată fetiței lui. „Lumina ochilor mei”, „frumusețea mea”, „mândria mea”, „lumea mea”, sunt doar câteva dintre cuvintele artistului.

A post shared by Can Verel (@canverel) on

Fiica lui este pe departea cea mai importantă femeie din viața lui Can Verel.

Citește și: Anil Celik, actorul din "Vis de iubire", este un adevărat iubitor de animale de companie Juliana Paes, actrița din “Legături de familie”, este considerată una dintre cele mai sexy actrițe brazilience

În articolul

Can Verel, actorul din “Jurământul”, are la rândul său o fetiță de vârsta lui Masal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • ieri la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • ieri la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • ieri la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram