Can Yaman a dezvăluit cine i-a fost alături în cel mai important punct al vieții sale. Cine l-a ajutat pe actor să devină cea mai bună versiune a sa

Publicat pe 01.04.2022 la 14:50 Actualizat pe 01.04.2022 la 14:50

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, care au lăsat o amprentă uriașă în industria cinematografică din Italia și Turcia. Lui i s-a spus deseori “actorul adoptat de Italia”, fiind țara în care el a avut parte de cel mai mult succes în carieră. Dar iată că deși este un excepțional, el a avut alături de el, în parcursul profesional, oameni care l-au ajutat să-și șlefuiască talentul.

Can Yaman

Profimedia

Can Yaman a avut parte de un succes răsunător odată cu mutarea sa în Italia, însă până să facă pasul cel mare el a trecut prin foarte multe probe și pregătiri, atât pentru a învăța limba țării unde urma să se mute definitiv, dar și să înțeleagă industria filmelor produse acolo.

Cine a fost alături de Can Yaman în cariera sa și cine l-a ajutat să străbată cele mai înalte culmi ale succesului

El a ajuns foarte cunoscut odată cu producțiile imense printre care se numără și “Vis de iubire”, care a avut mare succes în Italia. Mai mult, în ultimii doi ani de când este un adevărat star acolo, el a avut o relație și cu una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la ei, Diletta Leotta. Ei bine, tabloidele i-au vânat o perioadă foarte lungă și mulți au speculat că relația lor se bazează pe un câștig reciproc: vizibilitate și publicitate.

Însă, pe parcurs, lucrurile s-au dovedit a fi diferite. Cei doi au avut în plan și să se căsătorească, iar declarațiile jurnalistei sportive au dat de înțeles că ruptura dintre ei a fost dureroasă. Amândoi și-au văzut de parcursul profesional și au continuat pe drumuri diferite.

Venirea lui Can Yaman în Italia și succesul fulminant s-au văzut din primele clipe. Când actorul ieșea la plimbare, oamenii blocau strada în dorința de a-l vedea și de a face o fotografie cu el. Însă, pentru a ajunge într-un asemenea punct al carierei sale el a stat pe lângă cei mi buni pentru a învăța atât limba, cât și tainele cele mai ascunse.

Francesca Rizzi este una dintre persoanele care au avut un impact major în ascensiunea sa profesională, ea fiind cea care l-a ghidat pe actor pentru a ajunge să electrizeze publicul italian și pentru a avea prestații fără cusur. Acesta i-a lăsat și un mesaj emoționant prin care îi transmite toată recunoștința pentru tot e a făcut pentru el.

“Francesca Rizzi… Draga mea antrenoare… Cu ea m-am întors în anii liceului cu profil italian pe care îl făcusem la Istanbul, m-am întors ca student. Mi-am pus din nou cunoștințele de italiană pe masă, am îndepărtat o parte din rugină și mi-am Îmbunătățit și mai mult limba. Ea m-a îmbunătățit constant, învățându-mă diverse nuanțe. M-a ajutat să fiu mereu pregătit pe platou, ținându-mă la curent tot timpul. După fiecare lucru, ochii mei au căutat-o pentru a primi confirmare. Francesca, prezența ta a fost esențială pentru mine. O îmbrățișare mare…”, a scris Can Yaman pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție. Despre ce este vorba

În articolul

Can Yaman a dezvăluit cine i-a fost alături în cel mai important punct al vieții sale. Cine l-a ajutat pe actor să devină cea mai bună versiune a sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x