Carla Diaz, actrița din Clona, arată nemaipoment acum

Publicat pe 17.09.2020 la 10:20 Actualizat pe 17.09.2020 la 11:51

Carla Diaz s-a născut pe data de 28 noiembrie 1990, este o actriță de origine braziliană, cunoscută pentru celebrul ei rol din telenovela „Clona”.

https://www.instagram.com/carladiaz/?hl=ro

Carla Diaz s-a născut pe data de 28 noiembrie 1990, este o actriță de origine braziliană, cunoscută pentru celebrul ei rol din telenovela „Clona”.

Actrița a intrat sub lumina reflectoare la o vârstă foarte fragedă, la doar 2 ani aceasta apărea în diferite reclame comerciale, ajungând la număr impresionant de 80 de reclame filmate și difuzate. În anul 1994 și-a făcut debutul pe micul ecran în rolul Elianei din „Éramos Seis”. Puțin mai târziu a fost distribuită într-o altă telenovelă- „Colégio Brasil”, iar în anul 1998 a primit recunoaștere națională prin rolul său din serialul „Chiquititas Brasil”.

Cariera Carlei începea să primească din ce în ce mai multă notorietate și interes, motiv pentru care în 2001 este aleasă pentru un rol foarte important- Khadija Rachid, fiica protagoniste- în celebrul serial „Clona”. Anul 2003 a adus foarte multe surprize plăcute pentru Carla: a jucat în „A Casa das Sete Mulheres”, “A Grande Família” și a fost aleasă și ca prezentatoare la gala „Best of the Year Award”.

În anul 2007, Diaz a avut parte de cea mai mare provocare de până atunci, fiind nevoită să interpreteze rolul unei orfane din telenovela „Sete Pecados”. Rol pe care l-a interpretat onorabil, oferindu-i și mai mult credit în lumea cinematografiei. În 2011 intră în distribuția serialului internațional „Rebelde”, iar în 2014 primește rolul unei jurnaliste în mini-serialul polițist „Plano Alto”.

În anul 2016 s-a lansat și pe plan muzical cu single-ul "Voa", scris de Bernardo Falcone.

Cum arăta Carla Diaz în copilărie?

A post shared by Carla Diaz (@carladiaz) on

Cum arată frumoasa actriță acum, la ani distanță de la filmarea serialului "Clona"?

A post shared by Carla Diaz (@carladiaz) on

Sursă: wikipedia

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic, după 16 ani de la filmarea telenovelei „Prizoniera” Paulina Goto, în rolul Fannyei Lascurain, în telenovela „Inima mea e a ta”

În articolul

Carla Diaz, actrița din Clona, arată nemaipoment acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură