CulTour 2021: Cele mai bune filme pe care le poți vedea în weekend

Publicat pe 10.09.2021 la 17:31 Actualizat pe 10.09.2021 la 17:47

Cristina Ciobănașu și Vlad German prezintă la CulTour în fiecare sfârșit de săptămână câteva recomandări de filme. Află ce producții nu trebuie să ratezi și transformă fiecare weekend într-un maraton de filme și comedii care merită toată atenția.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

CulTour 2021

Primul film recomandat de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este Zăpadă, ceai și dragoste, comedie produsă de Liviu Vârciu.

Zăpadă, ceai și dragoste spune povestea a trei prieteni, care printr-o conjunctură mai puțin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reușesc să evadeze doar pentru a pregăti următorul jaf.

Distribuția este una fenomenală și puteți urmări câteva secvențe în videoclipul de mai jos.

Află ce filme ți-au mai propus actorii >>> https://antenaplay.ro/cultour

Ultima ediție CulTour din fiecare săptămână va aduce vinerea și prezentarea unor recomandări pentru un weekend cu adevărat cultural. Criss și Vlad prezintă cele mai noi subiecte abordate în cadrul emisiunii.

Filme de cinema, seriale difuzate în exclusivitate pe Happy Chanel, spectacole de teatru sau evenimente din întreaga țară, toate vor fi incluse în rublica Happy News, pe lista de recomandări făcută cu minuțiozitate de cei doi prezentatori.

Emisiunea CulTour a revenit la Happy Channel cu cele mai tari subiecte

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman aduc în faţa telespectatorilor vedete, persoane publice sau oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă impresionante, evenimentele momentului, dar şi o nouă serie ”behind the scenes” cu actorii din serialul Adela, de la Antena 1.

Citește și: CulTour 2021: Nuami Dinecu, despre cele mai frumoase amintiri din timpul școlii. CulTour vă invită să ascultați povești din călătoria în universul cunoașterii

Astfel, în fiecare zi de luni până joi, de la 17:30, Criss și Vlad vor discuta alături de invitații lor despre începerea școlii, vor depăna amintiri din vacanță sau studenție, vor afla planurile lor de viitor, dar și sfaturi de parenting sau de social media.

Citește și: CulTour 2021: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, provocare pentru actorii din serialul Adela. Ce se întâmplă în spatele "scenei"

”Suntem foarte entuziasmați pentru că am pregătit o mulțime de surprize, invitați noi, avem și o rubrică fresh plină de recomandări făcute din suflet pentru cei care sunt deja de câțiva ani alături de noi în fiecare sezon CulTour”, a spus Criss.

În articolul

CulTour 2021: Cele mai bune filme pe care le poți vedea în weekend

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x