Cum a răspuns Vlad Gherman la întrebarea: “Te gândești să o ceri pe Oana de soție?”. Reacția lui a înduioșat inimile fanilor

Publicat pe 06.06.2022 la 18:20 Actualizat pe 06.06.2022 la 18:31

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de iubire și fac pași mari în relația lor. Actorul a răspuns de curând la una dintre cele mai arzătoare întrebări “Te gândești să o ceri pe Oana de soție?”. Răspunsul dat a topit inimile fanilor.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman

Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au fost discreți inițial în ceea ce privește povestea lor de iubire, însă după ce au devoalat secretul, aceștia au devenit pe zi ce trece mai deschiși cu admiratorii.

Extrem de activi în mediul online, Vlad și Oana oferă răspunsuri la toate întrebările admiratorilor, iar una dintre cele mai arzătoare a fost leagă de pasul cel mare pe care l-ar putea face Vlad Gherman.

Cum a răspuns Vlad Gherman la întrebarea: “Te gândești să o ceri pe Oana de soție?”

Zilele trecute cei doi au primit întrebări de la fani pe Instagram, iar una dintre el a fost legată de o posibilă căsătorie, iar Vlad nu a ezitat să ofere răspunsul! Un fan l-a întrebat dacă are de gând să o ceară de soție pe actrița Oana Moșneagu, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.

Actorul s-a filmat alături de partenera lui, moment în care ea s-a a făcut un gest drăgălaș de apropiere față de el și a adăugat descrierea: “Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?”.

Astfel, a devenit clar pentru toată lumea că actorul are de gând să oficializeze cândva relația cu Oana Moșneagu, iar acesta să-i devină soție.

Actorii din Adela formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și nu se sfiesc deloc să-și arate public dragostea, dovadă fiind chiar imaginile și filmulețele pe care ei le distribuie public, din intimitatea lor.

Citește și: Actrița Oana Moșneagu și actorul Vlad Gherman nu mai locuiesc singuri! Cine este noul membru din apartamentul celor doi: „Despre domnița asta era vorba”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de iubire, presărată cu momente fabuloase atât în fața camerelor de filmat, cât și atunci când cortina “cade”. Chiar dacă inițial au ținut departe de ochii curioșilor relația lor, acum nu se mai ascunde deloc și preferă să împărtășească fanilor cele mai frumoase clipe care le încununează relația.

Citește și: Vlad Gherman a făcut un pas important în relația cu actrița Oana Moșneagu. Actorul a mers în vizită la părinții iubitei sale

Când nu sunt pe platoul de filmare, Oana Moșneagu și Vlad Gherman profită din plin de timpul liber și preferă mai mult escapadele în afara țării sau să încerce lucruri noi aici.

În articolul

Cum a răspuns Vlad Gherman la întrebarea: “Te gândești să o ceri pe Oana de soție?”. Reacția lui a înduioșat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x