Cum arată bradul de Crăciun al lui Vlad Gherman. Actorul din Adela și-a împodobit casa cu luminițe și globuri

Publicat pe 10.12.2021 la 10:55 Actualizat pe 10.12.2021 la 12:25

Vlad Gherman s-a pregătit pentru perioada cea mai frumoasă din an, Crăciunul. Actorul și-a împodobit bradul și a împărtășit imaginile cu prietenii săi pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman

Antena 1/ Adela

Actorul din Adela este mai pregătit ca niciodată să îl primească pe Moș Crăciun în casă sa. Îndrăgita vedetă a postat o imagine cu bradul de Crăciun din camera sa pe care l-a podobit cu mare drag.

Cum arată bradul de Crăciun împodobit de Vlad Gherman

Acesta a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă care cuprinde pe toată lumea, mai ales că a mai rămas foarte puțin până la cea mai frumoasă perioadă din an.

Actorul are un brad frumos ce pare a fi natural și este împodobit cu bun gust. Imaginile au făcut furori pe rețelele de socializare între fanii artistului, care cu siguranță s-au inspirat și i-au transmis cele mai bune gânduri și acum fac de fiecare dată.

Vlad pare îndrăgostit de magia sărbătorilor de iarnă și vrea să transmită bucurie urmăritorilor săi cu fiecare fotografie pe care o încarcă pe contul său de Instagram.

Citește și: Vlad Gherman, detalii despre personajul din “Adela”. Actorul și-a surprins fanii pe rețelele sociale

Vlad Gherman este cunoscut din numeroasele producții marca Antena 1, iar la începutul filmărilor pentru “Adela”, Vlad Gherman mărturisea că personajul “Călin” este diferit față de orice a interpretat până acum. Dat fiind faptul că Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev sunt frați în serial, iată că și în viața reală se înțeleg la fel de bine.

De curând, Vlad a vorbit despre cum a reușit să își recapete motivația și să treacă mai ușor peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Chiar titlul videoclipului este “Din procesul de vindecare”.

“Mi se pare că, în sfârșit, de când m-am despărțit de Criss, am reușit să mă motivez și să găsesc motivația să fiu motivat de o sală. Până acum eram pe mindset-ul (n.r mod de gândire) să arăt bine, ca să mă simt eu bine, sau să se uite cineva la mine sau să-mi dau tricoul jos la filmare să zică cineva -Mamă, biceps, triceps!!- și în ultima perioadă nu mai găseam motivația în nimic”, spune Vlad Gherman.

Acesta spune cât de mult l-a ajutat sportul să evolueze: “Atât fizic, cât și psihic, așa cum am spus mai devreme, te ajută sala foarte, foarte mult. Și terapeuta mea mi-a spus că este foarte bine să fac mișcare, să fac sport. Am început să fac asta și într-adevăr mă simt din ce în ce mai bine”, povestește Vlad.

Citește și: Oana Moșneagu, despre relația pe care o are cu Vlad Gherman. Cum se raportează Cristina Ciobănașu

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu, potrivit a1.ro.

În articolul

Cum arată bradul de Crăciun al lui Vlad Gherman. Actorul din Adela și-a împodobit casa cu luminițe și globuri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x