Demet Evgar și Levent Babataş și-au unit destinele. Actrița din “Făcările destinului” a îmbrăcat rochia de mireasă

Publicat pe 21.03.2022 la 09:38 Actualizat pe 21.03.2022 la 10:41

Demet Evgar și Levent Babataş și-au unit destinele. Actrița din “Flăcările destinului” s-a căsătorit și i-a luat prin surprindere pe fani. Cum arată rochia de mireasă purtată de vedetă.

Demet Evgar poartă părul scurt, zâmbește și stă cu mâna stângă pe volanul mașinii

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar și-a luat fanii prin surprindere cu cele mai noi fotografii din mediul online. Actrița din “Flăcările destinului” s-a căsătorit cu partenerul Levent Babataş în cadrul unei ceremonii emoționante. Rochia de mireasă purtată de vedetă a impresionat audiența și fericirea de pe fața celor doi îndrăgostiți s-a putut observa cu ochiul liber.

Demet Evgar și Levent Babataş și-au unit destinele

Demet Evgar este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia, asta după ce a impresionat o lume întreagă cu rolul său din “Flăcările destinului”. De-a lungul timpului, vedeta a demonstrat că este un nume important atât pe scenele de teatru, cât și TV sau cinema. De asemenea, cele mai recente postări ale sale o arată într-o nouă ipostază, cea de cântăreață.

Cu toate acestea, cel mai recent eveniment din viața actriței i-a uimit pe internauți. Vedeta s-a căsătorit cu partenerul său, Levent Babataş un cunoscut om de afaceri din țara sa natală. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 6 ani. În cadrul ceremoniei restrânse au participat atât prieteni apropiați, cât și rudele celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din cauza restricțiilor impuse de COVID-19, Demet Evgar și Levent Babataş au plănuit o petrecere restrânsă, urmând ca evenimentul extins să aibă loc în vara anului 2022. Printre invitații aflați la eveniment s-au numărat și Duygu Acar și Selen Öztürk, prietene apropiate ale celebrei actrițe, dar și prietenii cuplului Özlem Oğuz și Yeşim Koçak. Conform Seriesturkish.com, actrița din “Flăcările destinului” este însărcinată în luna a patra și așteaptă un copil alături de Levent Babataş.

Citește și: Demet Evgar s-a lăsat fotografiată pentru o cauză nobilă. Hainele pe care le-a îmbrăcat actrița au atras imediat atenția

“Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acest drum. Aș vrea să-i mulțumesc talentatei mele prietene Chance, pentru că a reușit să adapteze rochia mamei mele pentru acest eveniment emoționant. A fost o plăcere să vă am pe toți alături, sunteți familia mea și m-ați susținut în fiecare clipă a vieții.”, a scris Demet Evgar pe contul personal de Instagram, în dreptul mai multor fotografii din cadrul evenimentului. Printre colegii de platou care s-au grăbit să o felicite, s-a numărat și Kerem Bürsin, protagonistul din “Dragostea plutește în aer”.

Demet Evgar, o adevărată inspirație pentru femeile din toată lumea

În cadrul ceremoniei, Demet Evgar a purtat o rochie de poveste care i-a scos în evidență calitățile fizice. Piesa vestimentară a fost purtată chiar de mama actriței, însă de această dată a fost retușată pentru a îndeplini toate cerințele miresei.

Ca o mireasă atipică, Demet Evgar a înlocuit celebrii pantofi cu toc și a decis să poartă o pereche de cizme galbene care au întregit ținuta. Buchetul ales pentru eveniment a constat din câteva flori naturale și a fost plin de culoare. Vedeta a optat pentru un machiaj simplu, care i-a lăsat la vedere chipul luminos, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului.

Levent Babataş a optat pentru un costum albastru închis, o cămașă albă și papion. Florile purtate la piept au fost o replică în miniatură a buchetului pe care Demet Evgar l-a ales în cadrul evenimentului. După aflarea veștii că Demet Evgar s-a căsătorit, fanii au vrut să afle mai multe detalii despre Levent Babataş, bărbatul care i-a furat inima vedetei.

Citește și: Cum arată Demet Evgar din “Flăcările Destinului” fără machiaj. Fanii au rămas fără cuvinte

Cunoscutul afacerist este originar din Erzincan și a studiat în cadrul Istanbul Bilgi University, departamentul de comunicare. Activ în mediul online, Levent Babataş are peste 2 mii de fani pe contul personal de Instagram. De-a lungul timpului, acesta a postat mai multe fotografii alături de actrița Demet Evgar, cele mai multe din vacanțele petrecute împreună în locuri pitorești. Acum, toată lumea așteaptă noi informații legate de sarcina vedetei și de evoluția acesteia.

În articolul

Demet Evgar și Levent Babataş și-au unit destinele. Actrița din “Făcările destinului” a îmbrăcat rochia de mireasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x