Dulce Maria, portret de familie alături de soț și copil. Mesajul emoționant lăsat de fosta membră a trupei RBD

Publicat pe 28.12.2021 la 17:06 Actualizat pe 28.12.2021 la 18:13

Dulce Maria și-a petrecut Crăciunul în familie, alături de soț și de copil. Acesta s-a fotografiat în intimitatea casei și-a lăsat un mesaj care a induiosat inimile fanilor.

Dulce Maria

Getty

Alături de familia sa ea a sărbătorit ceamai frumoasă perioadă din an. Dulce Maria este mama unui copil superb și are alături de ea un bărbat mult dorit.

Cea mai îndrăgită dintre cele trei adolescente, Roberta, roşcata rebelă, este acum mămică și își dedică timp familiei sale, iar Crăciunul și l-apetrecut alături de micuța sa și de bărbatul vieții sale.

Dulce Maria a transmis un mesaj plin de emoție căte comunitatea sa

Cu ocazia celei mai frumoase perioade din an, Dulce Maria și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și a transmis un mesaj ce conține esența credinței sale.

Dincolo de cuvinte, ea a reușit să atingă aspecte delicate ale vieții și să ajungă dincolo de ecranele prin care oamenii privesc postările ei.

“Crăciun fericit!! Îmi doresc ca speranța, credința, dragostea, iertarea, compasiunea, toleranța, empatia, adevărul, sensul și lumina vieții să renască în inimile noastre, ca Isus să ne lumineze și să ne ghideze cărările și să ne amintim că adevăratul motiv pentru Crăciun, dincolo de cadouri, petreceri, cine, excursii etc... este că el s-a născut, există și ne iubește! este mereu cu brațele deschise așteaptă să ne apropiem de el. Sunt infinit recunoscătoare că am putut să petrec o noapte bună alături de familia mea și îmi doresc ca, indiferent de circumstanțe și ce s-ar întâmpla, Dumnezeu să umple fiecare inimă și fiecare casă cu pace, speranță și iubire Crăciun fericit! !! Va trimit o imbratisare puternica!”, a scris Dulce Maria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dulce Maria, planuri de viitor pentru fiica sa. Fosta membră a trupei RBD nu își dorește ca micuța să devină o celebritate

Dulce Maria este cunoscută din celebra telenovelă Rebelde, care făcea furori în anii 2000. Alături de cele două tinere din trupa RBD, aceasta a cucerit inimile în întreaga lume. Iată că timpul a trecut, iar din adolescenta rebelă, a ajuns femeie în toată regula, cu o familie minunată.

Citește și: Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. María Paula a împlinit un an, iar fosta membră a trupei RBD i-a scris un mesaj emoționant

Schimbarea prin care a trecut Dulce Maria este vizibilă, aceasta nu mai este roșcată, iar privirea ageră de altă dată este acum blândă și plină de compasiune.

Sexy și foarte elegantă, cântăreața în vârstă de 35 de ani, are de câțiva ani o relație cu Paco Alvarez, iar din iubirea lor s-a format un copil minunat.

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit în anul 2019, iar anul trecut, îndrăgita actriță și-a anunțat fanii că este însărcinată. De asemenea, ea a afișat de-a lungul perioadei în care a fost însărcinată mai multe fotografii pe paginile sale de socializare adorabile, cu burtica de gravidă. Se vedea clar pe chipul său și al soțului ei că amândoi sunt în culmea fericirii.

Citește și: El este soțul celebrei Dulce Maria. Bărbatul nu este străin de lumea mondenă

Dulce Maria, carieră solo după destrămarea trupei Rebelde

În luna august 2008, RebeldeD a anunțat că se despart, iar Dulce Maria a continuat pe cont propriu. O lună mai târziu, Dulce a colaborat cu Anahi (fosta colegă de trupă) și cu Tiziano Ferro la melodia ”Regalo Mas Grande”, melodie ce a înregistrat succes.

Un an mai târziu, Dulce a semnat cu casa de producție ”Universal Music” pentru o carieră solo.

În articolul

Dulce Maria, portret de familie alături de soț și copil. Mesajul emoționant lăsat de fosta membră a trupei RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x