Irina Baeva, criticată de fani în mediul online. Care este motivul și cum a reacționat vedeta

Publicat pe 24.05.2022 la 14:42 Actualizat pe 24.05.2022 la 15:11

Irina Baeva a fost criticată de fani în mediul online pentru felul cum își expune viața personală. Despre ce este vorba și cum a reacționat vedeta.

Irina Baeva și Gabriel Soto stau cu capetele sprijinite unul de celălalt

Irina Baeva și Gabriel Soto în cadrul "Premio Lo Nuestro"

Profimedia Images

Irina Baeva a fost criticată de fani în mediul online pentru fotografiile postate de-a lungul timpului. Se pare că vedeta obișnuiește să arate tuturor doar imagini în care se bucură de mâncarea pe care o consumă, iar acest lucru a început să deranjeze cei mai mulți utilizatori.

Actrița din Rusia este recunoscută pentru imaginile pe care le postează pe pagina personală de Instagram, loc în care se bucură de tot mai multă apreciere.

Irina Baeva, criticată de fani în mediul online

Nu mai este niciun secret faptul că Irina Baeva se bucură de fiecare dată de locurile pe care le vizitează, dar și de mâncarea pe care o consumă. Cu toate acestea, internauții au ajuns să fie deranjați de anumite fotografii pe care vedeta le împărtășește în mediul online. Într-o sesiune Q&A, fanii i-au reproșat acesteia că aproape toate intervențiile sale apărute pe internet fac referire la felurile de mâncare pe care aceasta le preferă.

De aceea, cei mai mulți dintre fani se întreabă acum de ce Irina Baeva este în continuare la fel de slabă, având în vedere cantitatea de alimente pe care o consumă. Cu toate acestea, logodnica lui Gabriel Soto s-a apărut spunând că tot ceea ce postează pe Instagram reprezintă doar 5% din ceea ce trăiește într-o zi obișnuită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dacă nu arăt cum mă antrenez zi de zi, asta nu înseamnă că nu o fac.”, a punctat Irina Baeva, logodnica lui Gabriel Soto. Aceasta și-a rugat urmăritorii să nu se lase păcăliți doar de lucrurile pe care le observă în mediul online, acesta nefiind un mediu real în care să trăiești o viață cu adevărat fericită.

Citește și: Thalía sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului “2002”. Ce a postat vedeta în mediul online

“Există părți ale vieții pe care anumite persoane doresc să le împartă cu ceilalți. Mie îmi place să fac poze felurilor de mâncare.”, a precizat actrița în vârstă de 29 de ani, conform Univision.com.

Irina Baeva, detalii despre rutina alimentară și felul în care are grijă de corpul său

Într-un interviu acordat publicației Chic Magazine, potrivit Univision, Irina Baeva a mărturisit că alimentația sa este una potrivită stilului său de viață. Cu toate acestea, nu își limitează plăcerile culinare atunci când simte nevoia.

“Nu am o dietă în particulat, încerc să mănânc cât mai sănătos în timpul săptămânii. Dacă doresc, mănânc și pizza și paste.”, a transmis Irina Baeva. Cât despre sport, aceasta apelează la exerciții fizice de cinci ori pe săptămână pentru a-și menține trupul de invidiat. Deși acum duce o viață perfectă din toate punctele de vedere, Irina Baeva a mărturisit că atunci când și-a început viața în Mexic, rutina sa era cu totul alta.

Citește și: William Levy și-a surprins fanii cu un mesaj emoționant în onoarea unei ființe pe care a îndrăgit-o. Despre ce este vorba

Aceasta consuma doar orez cu pui și apă minerală pentru a-și menține trupul perfect pentru podium. Frumoasa actriță spune că nu recomandă nimănui stilul de viață pe care l-a abordat acum ceva timp. Pentru a fi total transparentă cu fanii săi, logodina lui Gabriel Soto a dezvăluit ce parte a corpului nu-i este chiar plăcută în acest moment.

“Munca pe care o depun cel mai mult este în zona picioarelor. Nu le urăsc, însă mi-e greu să acumulez mai multă masă musculară.”, a spus aceasta.

În articolul

Irina Baeva, criticată de fani în mediul online. Care este motivul și cum a reacționat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x