Oana Moșneagu face spectacol în costum de baie, la plajă, alături de Vlad Gherman. Ipostazele în care au fost surprinși

Publicat pe 25.07.2022 la 17:36 Actualizat pe 25.07.2022 la 18:33

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se bucură de o binemeritată vacanță în Tenerife, alături de Mara Oprea, partenerul ei și alți doi prieteni de suflet! Actorii au împărtășit cu fanii imagini spectaculoase din locul de vis și mici momente care întregesc clipele minunate.

După ce au încheiat filmările pentru sezonul 4 Adela, serial ce va fi difuzat în toamană, actorii au decis să treacă granița și să se bucure de vacanța de vară cum se cuvine. Au ales destinația Tenerife, un loc miraculos, unde cerul pare că se unește cu marea, iar priveliștea îți ia ochii.

Oana și Vlad au împărtășit cu fanii câteva imagini de pe plajă, în timp ce se joacă în valurile mării. Fanii s-au bucurat să poată vedea puțin din ceea ce ei trăiesc la aceste momente.

Oana Moșneagu face spectacol în costum de baie, iar partenerul ei, Vlad, este nedezlipit de actriță

Cei doi se bucura la maximum de timpul pe care îl au împreună, departe de agitația Capitalei și cu satisfacție în suflet că au reușit să ducă la bun sfârșit un proiect special, care le-a încununat ultimii ani.

Cu o carieră înfloritoare și îndrăgiți la nivel național, cei doi se pot mândri cu tot ce au reușit să facă până în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum a fost surprinsă Mara Oprea la plajă alături de partenerul său. Oana Moșneagu a făcut publice imaginile cu cei doi, după ce actrița nu s-a mai ascuns în mediul online

Pentru actori proiectul Adela a ajuns la final odată cu încheierea filmărilor pentru sezonul 4, pentru telespectatori, însă, în toamnă este începutul unui nou carusel de emoții și evenimente, odată cu derularea episoadelor ultimului sezon.

După multă muncă, relaxarea s-a instalat în grupul actorilor, care au ales unii dintre ei să se relaxeze în țară, iar alții în afara granițelor, pe meleaguri exotice. Acesta este și cazul actorilor Mara Oprea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, care au plecat alături de alte trei persoane într-o călătorie fascinantă în Tenerife.

Citește și: Mara Oprea a publicat primele fotografii alături de bărbatul misterios. Cine i-a furat inima actriței din “Adela”

Deja schimbările au început să apară, Mara și Oana au apelat la o transformare radicală de look!

Telespectatorii s-au uitat de fiecare dată în număr mare la serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, ducându-l în topul audiențelor și iată că povestea personajelor atât de complexe continuă pentru că nu au ieșit la suprafață toate ascunzișurile.

În articolul

Oana Moșneagu face spectacol în costum de baie, la plajă, alături de Vlad Gherman. Ipostazele în care au fost surprinși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x