Oana Moșneagu l-a ajutat pe Vlad Gherman să-și depășească anxietatea. Ce a declarat actorul despre viitoarea soție

Publicat pe 17.08.2023 la 12:32 Actualizat pe 17.08.2023 la 13:22

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi urmează să se căsătorească, iar actorul a vorbit despre momentul în care viitoarea sa soție i-a fost alături la bine și la greu.

Vlad Gherman poartă un sacou gri și Oana Moșneagu o rochie roz

Oana Moșneagu l-a ajutat pe Vlad Gherman să-și depășească anxietatea

Instagram/Vlad Gherman

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România la momentul actual și în curând se vor căsători. Actorul a ținut să-și ceară partenera în căsătorie într-un cadru foarte emoționant pentru amândoi la data de 11 august.

Oana Moșneagu l-a ajutat pe Vlad Gherman să-și depășească anxietatea

La finalul spectacolului “Îmblânzirea scorpiei”, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Momentul a fost pregătit cu foarte mari detalii, asta pentru că temerile pe care le-a întâmpinat actorul nu au fost ușor de șters. Acesta a urmat să povestească și într-un vlog despre situația cu pricina, fiind modalitatea sa celebră de a comunica cu fanii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi formează un cuplu de doi ani, iar Vlad Gherman spune că și-a asumat ca cererea în căsătorie să fie realizată în fața unui grup de oameni. A urmat un monolog despre dragoste ca mai apoi actorul să-și întrebe partenera dacă acceptă inelul și cererea în căsătorie. Totul a fost ca în povești.

Citește și: “Prințul și Prințesa” Vlad Gherman și Oana Moșneagu, ipostază inedită din intimitatea casei. Cum s-au fotografiat cei doi și ce dialog virtual au avut

„Am vorbit cu una dintre cele mai bune prietene ale Oanei și am rugat-o:«Te rog, ajută-mă. Spune-mi. Oare ți-a zis Oana, mai în joacă sau mai în serios, cam cum și-ar dori să arate inelul? Într-un final, cu ajutorul a două prietene am reușit să găsesc inelul potrivit, dar stresul era așa de mare pentru că parcă aveam dubii.”, a mărturisit Vlad Gherman în videoclipul urcat pe internet.

După ce Oana Moșneagu și-a spus monologul pe scenă, a urmat partenerul său cu ceea ce avea să însemne cea mai frumoasă seară din viața lor până atunci.

A fost unul dintre cele mai emoționante și frumoase momente din viața noastră”, a mărturisit actorul. Cu toate că în prezent se bucură de tot ceea ce au construit împreună, la începutul relației amândoi au venit cu bagaje emoționale din fostele trăiri amoroase. Vlad Gherman spune că Oana Moșneagu l-a vindecat de anxietate și traume emoționale.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc

Îndrăgostiții au sărbătorit faptul că se vor căsători într-un mod de-a dreptul emoționant. Au călătorit la Mioveni, acolo unde locuiește familia actriței pentru a-i fi alături bunicii sale cu ocazia aniversării. În timp ce Oana Moșneagu și-a ajutat rudele la treburile gospodărești, partenerul său a lăudat-o fanilor din mediul online. Cei doi s-au cunoscut în 2019, atunci când Oana Moșneagu a participat la castingul pentru Fructul Oprit.

Citește și: Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu. Momentul emoționant a fost publicat chiar de îndrăgostiți

Vlad Gherman susține că în doi ani de relație alături de Oana Moșneagu a reușit să-și seteze propriile obiective, să aplice anumite idei pe care în trecut nu le-a punctat. Spune că fost susținut necondiționat de partenera sa, acum viitoarea soție. Momentul cererii în căsătorie se poate vedea pe paginile de socializare ale actorului. Are peste 700 de mii de prieteni virtuali și peste 2 mii de postări până în prezent. Cât despre Oana Moșneagu, aceasta s-a bucurat de momentele petrecute alături de cei dragi.

Aceasta a declarat că este mândră de partenerul său pentru curajul pe care l-a avut de a vorbi în fața spectatorilor și a celor din echipă odată cu cererea în căsătorie.

În articolul

Oana Moșneagu l-a ajutat pe Vlad Gherman să-și depășească anxietatea. Ce a declarat actorul despre viitoarea soție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x