Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

Publicat pe 01.09.2020 la 10:44 Actualizat pe 01.09.2020 la 10:52

Pınar Töre s-a născut în 1979, în Istanbul, Turcia.

Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

instagram/pinartore

Pınar Töre s-a născut în 1979, în Istanbul, Turcia. Frumoasa actriță astăzi în vârstă de 41 de ani are o carieră minunată în actorie.

Datorită rolurilor pe care le-a jucat, ea a fost nominalizată pentru Premiul Portocala de aur, la categoria cea mai bună actriță.

Pinar a jucat în 2011 în serialul “The Monsters' Dinner”. În 2015, actrița interpretat-o pe Ceylan în serialul Drawers, un rol ce a consacrat-o. În 2017, frumoasa Pinar a jucat în “Bizim Hikaye”, iar în 2018 a primit rolul lui Elif în serialul “Son Çikis”. Tot în 2018, actrița a jucat și în serialul turcesc “Ține-mă de mână”, apărând în 10 episoade.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

Citește și: Doga Yaltirik în rolul lui Sadi în serialul “Ține-mă de mână” Emre Bey, frumosul actor din “Ține-mă de mână”, este și model

În articolul

Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!