Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

Publicat pe 01.09.2020 la 10:44 Actualizat pe 01.09.2020 la 10:52

Pınar Töre s-a născut în 1979, în Istanbul, Turcia.

Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

instagram/pinartore

Pınar Töre s-a născut în 1979, în Istanbul, Turcia. Frumoasa actriță astăzi în vârstă de 41 de ani are o carieră minunată în actorie.

Datorită rolurilor pe care le-a jucat, ea a fost nominalizată pentru Premiul Portocala de aur, la categoria cea mai bună actriță.

Pinar a jucat în 2011 în serialul “The Monsters' Dinner”. În 2015, actrița interpretat-o pe Ceylan în serialul Drawers, un rol ce a consacrat-o. În 2017, frumoasa Pinar a jucat în “Bizim Hikaye”, iar în 2018 a primit rolul lui Elif în serialul “Son Çikis”. Tot în 2018, actrița a jucat și în serialul turcesc “Ține-mă de mână”, apărând în 10 episoade.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

Citește și: Doga Yaltirik în rolul lui Sadi în serialul “Ține-mă de mână” Emre Bey, frumosul actor din “Ține-mă de mână”, este și model

În articolul

Pınar Töre, actrița din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x