JOI, 12 MARTIE 2020

Te-ai îndrăgostit de ochii ei albaștri! Cum arată acum superba fetiță din ’’Elif''

Isabella Damla Güvenilir (Elif)  

  Isabella Damla Güvenilir, sau Elif, cum o știm cu toții din serialul-fenomen,  are acum 11 ani. Isabella, talentata actriță, este o domnișoară în devenire.

Micuța și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă, însă toată lumea i-a recunoscut potențialul încă de pe atunci.  La doar 5 ani, Isabella a primit rolul care avea să îi aducă faimă și noi oportunități în carieră.  Și nu este vorba despre orice rol. Frumoasa cu ochi albaștri avea să fie personaj principal în ‘’Elif’’, serialul iubit de întreg mapamondul.

Fanii serialului se întreabă ce s-a mai întâmplat în viața micuței Elif. Isabella nu renunță la actorie. Ea face parte în continuare din mediul artistic și își cultivă talentul.

Pe contul său de Instagram, apar mai multe postări în care sunt surprinse momente petrecute de micuța domnișoară cu familia. Evident, vedeta familiei este în centrul atenției.

Despre serialul ’’Elif’’

Melek a fost o servitoare care s-a îndrăgostit de cel pentru care lucra, Kenan, primul născut al familiei Emiroğlu. Kenan s-a îndrăgostit și el de ea, dar mama lui nu a acceptat relația fiului ei și a alungat-o pe Melek, în timp ce purta în pântece un copil. Tânăra servitoare a crezut că a fost abandonată și uitată de Kenan, care nu a știut niciodată nimic despre sarcină. Fiica lor, Elif, se naște în timp ce tatăl ei se căsătorește cu o altă femeie, Arzu.

Urmărește o interpretare de excepție a celui mai talentat copil din Turcia, într-o poveste de viață emoționantă, transpusă în serialul ’’Elif’’, de luni până vineri, de la 12:30, pe Happy Channel.

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 2 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 2 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 15 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 17 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 17 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »