Criss și Vlad, DEZVĂLUIRI din culisele iSerialului ”Când mama nu-i acasă”: "Am creat o FAMILIE!"

Publicat pe 23.03.2017 la 13:12 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:01

Criss si Vlad sunt protagonistii primului iSerial romanesc ”Cand mama nu-i acasa”.

Criss și Vlad, adică Miruna și Victor din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, au dat startul interviurilor live pe pagina de Facebook Happy Channel! Cu acest prilej, ei le-au oferit detalii fanilor din culise despre cel mai tare serial al primăverii, producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion.

Criss și Vlad, protagoniștii primului iSerial realizat în România - ”Când mama nu-i acasă”, au răspuns la curiozitățile fanilor, prin intermediul interviului live, care s-a desfășurat recent pe pagina de facebook Happy Channel.

"Am filmat cu telefonul mobil și nici unul dintre noi nu știam la ce să ne așteptăm. Știm că sunteți supărați și frustrați că durează doar un sfert de oră, și noi suntem( ...) Trebuie să înțelegeți că acesta este un teaser pentru un proiect ambițios și mare.", a mărturisit Vlad Gherman.

Pentru iSerialul de la Happy Channel, produs de Ruxandra Ion, s-a muncit extraordinar de mult. Criss mărturisește că în timpul înregistrărilor, reușea să doarmă doar 3-4 ore pe noapte.

"Pentru mine, a fost o perioadă foarte lungă și foarte frumoasă, dar și foarte obositoare. Și de ce a fost obositoare? Nu pentru că am stat 12-14 ore la filmare, ci pentru că trebuia să mă trezesc în fiecare zi cu vreo 3-4 ore înainte, pentru că trebuia să-mi fac buclele mirobolante.

Așa că mă trezeam în fiecare dimineață la 4-5, în funcție de cum era ora de filmare. Trebuia să mă machiez, să-mi pregătesc hainele(...) Fiind și protagoniști, multe secvențe, a trebuit să fim de dimineață până seara pe platou.", le-a dezvăluit Criss fanilor.

"Nu regret absolut nimic, am creat o familie, așa cum eram obișnuiți s-o facem pe vremuri și ne-am apropiat cu toții și cei de la emisiune, Happy Day Happy Weekend, și nu numai. Și oamenii veniți în echipa de producție, echipa de filmare. Plus că a fost un exercițiu pentru toți și a fost o experiență din care am învățat cu toții ceva nou față de ceea ce știam să facem. În afară de actorie, am învățat multe lucruri legate de producție, pentru că fiecare a ajutat și la altceva față de ce trebuia să facă.", a mai spus Vlad.

iSerialul ”Când mama nu-i acasă” este un proiect îndrăzneț, o proiecție unică în România, ce poartă semnătura Ruxandrei Ion.

”Când mama nu-i acasă” se difuzează în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și în reluare de la 23:00. Fiecare episod durează aproximativ 15 minute comerciale. Iar duminica, puteți urmări, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil și să vezi fiecare episod.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Criss și Vlad, DEZVĂLUIRI din culisele iSerialului ”Când mama nu-i acasă”: "Am creat o FAMILIE!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x