Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în rolurile din ”Frumoasa și Bestia”. Giciți cine ce rol are?

Publicat pe 10.01.2018 la 09:27 Actualizat pe 10.01.2018 la 10:21

Vlad se tine numai de nebunii...

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri de vedete de la noi. Prinși cu filmările la noul serial, Fructul Oprit, cei doi își fac tot mai greu timp să socialize cu numeroșii lor fani de pe Facebook și Instagram. Dar și când o fac, se lasă cu lacrimi... de râs.

Un exemplu, în acest sens, este una dintre fotografiile postate de Vlad pe pagina sa de Instagram, în care Criss îi dă un sărut dulce, pe obraz. Însă lacrimile de râs au venit de la felul în care Vlad a prelucrat fotografia. În timp ce pe iubita lui a lăsat-o așa frumoasă cum este de la mama natură, Vlad și-a acoperit chipul cu o... mască de lup. Sau de bestie... Reacțiile și comentariile fanilor au fost pe măsura glumei făcute de Vlad:

  • ”Frumoasa și bestia (care tot frumos în adâncul inimii este)”.
  • ”Doamneee, Vlad tu tot copil o să rămâi mereu!”.
  • ”Poți să încerci, dar tu tot o să fii cute mereu”
  • ”Lupul cel rău?”

Pe Criss și Vlad în veți putea urmări, în curând, în cel mai îndrăzneț proiect tv. În ”Fructul oprit”, Cristina Ciobănașu va avea rolul Anei Caragea, o tânără rămasă orfană de mamă de la o vârstă fragedă. Iar Vlad Gherman va fi Ioan, un orfan, care ajunge să fie ”băiatul bun la toate” în casa familei Caragea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și mulți alții.

În articolul

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în rolurile din ”Frumoasa și Bestia”. Giciți cine ce rol are?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x