Alina Boz, pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue. Ținuta aleasă de actrița din “Ține-mă de mână” a uimit fanii

Publicat pe 24.03.2022 la 11:39 Actualizat pe 24.03.2022 la 12:13

Alina Boz s-a alăturat vedetelor de pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue și a propus o ținută inedită. Ce a decis vedeta din “Ține-mă de mână” să poarte.

Alina Boz la masă cu părul desprins

Alina Boz în serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alina Boz s-a alăturat recent vedetelor de pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue. Actrița a propus o ținută inedit care a scos-o cu siguranță din zona de anonimat. Dacă fotografiile postate în mediul online au fost alb-negru, culoarea alea a putut fi văzută la secțiunea InstaStory.

Se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia și grație talentului său inconfundabil a reușit să joace în cele mai iubite seriale din țara sa natală.

Alina Boz, pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Alina Boz este adepta ținutelor feminine, cele care să o scoată din zona confortabilă și să o ducă într-o lume diferită. Cu toate acestea, atunci când simte nevoia, vedeta din “Ține-mă de mână” nu ezită să se îmbrace lejer și să-și arate adevărata inspirație în materie de modă.

Așa a fost și cazul unui eveniment marca Vogue, acolo unde Alina Boz a participat alături de alte vedete pe covorul roșu. Într-o rochie scurtă, neagră, cu o cămașă albă și palton negru, așa a apărut actrița în cadrul decernării premiilor. Coafura a fost una aparte, iar cerceii au întregit ținuta propusă. Pantofii pe care Alina Boz i-au purtat au fost speciali.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă de cele mai multe ori vedetele optează pentru tocuri, iată că vedeta din “Ține-mă de mână” a venit cu o idee aparte. După postarea fotografiilor, aceasta a primit nenumărate comentarii și aprecieri din partea fanilor, semn că aceștia o apreciază indiferent de situație. În luna martie a lui 2022, Alina Boz a apărut pe coperta revistei Vogue Turcia și a răspuns la câteva întrebări adresate de jurnaliști. Ulterior, fotografiile și-au făcut loc pe pagina personală de socializare a vedetei.

Citește și: Alina Boz a recreat o amintire din copilărie. Cum arată celebra actriță la 23 de ani, din nou pe băncile școlii

“Ca o femeie în această industrie, încă întâmpin probleme, însă mă gândesc că este o problemă la nivel global. Lumea nu este un loc în care femeile să se simtă sigure, indiferent de societatea în care trăiesc.”, a declarat Alina Boz, conform Turkishworld.org.

Alina Boz, pe coperta revistei Vouge Turcia

La cei 23 de ani ai săi, Alina Boz este una dintre cele mai promițătoare actrițe din Turcia. A reușit să joace în cele mai urmărite seriale și acum și-a construit o adevărată armată de fani în mediul online, acolo unde continuă să-și uimească fanii cu cele mai noi apariții.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor din cadrul revistei Vouge Turcia, Alina Boz a declarat: “Cred că este bine să ne luăm și pauze pentru a putea reveni la muncă într-un mod sănătos. Totul devine mai dificil dacă nu îți poți lua clipe de liniște doar pentru tine. Eu îmi iau pauze atât de mult cât pot.”

Citește și: Alina Boz și Mithat Can Özer, surpriză pentru fani după anunțul despărțirii. Cei doi s-au mutat împreună

Alina Boz are peste 4 milioane de fani în mediul online, mai precis pe contul personal de Instagram, cont de socializare pe care îl folosește intens pentru a-și promova imaginea deja cunoscută.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Tot aici le-a dezvăluit internauților noua schimbare de look, atunci când toți au aflat că Alina Boz s-a tuns și a renunțat la părul lung ce a consacrat-o. Schimbarea a fost primită cu brațele deschise de toți cei care o îndrăgesc pe vedetă.

În articolul

Alina Boz, pe covorul roșu într-un eveniment marca Vogue. Ținuta aleasă de actrița din “Ține-mă de mână” a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x