Criss ne spune cum e să fii un cuplu și în viața reală cu iubitul din film

Publicat pe 14.09.2017 la 14:40 Actualizat pe 27.09.2017 la 17:33

Criss și Vlad formeaza un cuplu nu doar pe micul ecran, ci si in viata de zi cu zi.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt protagoniștii serialului ”Când mama nu-i acasă”. Povestea lor de iubire continuă și în ”O grămadă de caramele”. O poveste presărată cu scene romantice, cu certuri, despărțiri, conflicte.

Dar, totodată, Criss și Vlad formează un cuplu și în viața reală. Cum e să joace alături de iubitul ei, cât de greu le este să se certe în film, și cum se simt în postura de iubiți în film? Sunt întrebări la care chiar Criss a răspuns, într-un interviu acordat emisiunii ”Happy Night”:

E minunat, e mult mai ușor pentru noi doi să jucăm o poveste de dragoste pentru că ne iubim și în viața reală. Ne e foarte greu să jucăm scenele în care ne certăm, ne batem. Ne e foarte greu să ducem astfel de secvențe pentru că nu ne batem, noi nu țipăm unul la laltul. Dar, zic că totul e despre actorie”.

Ce spune Vlad? Află din clipul alăturat.

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” este difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel. “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobil).

În articolul

Criss ne spune cum e să fii un cuplu și în viața reală cu iubitul din film

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură