10 actori care urăsc celebritatea

Publicat pe 14.08.2014 la 17:33 Actualizat pe 14.08.2014 la 17:38

Pentru majoritatea actorilor, un rol important este un vis care devine realitate. În fiecare zi, o mulţime de oameni se îndreaptă spre Hollywood în speranţa că vor fi aleşi din mulţime şi vor reuşi să dea lovitura vieţii lor.

Kate Winslet

Pentru majoritatea actorilor, un rol important este un vis care devine realitate. În fiecare zi, o mulţime de oameni se îndreaptă spre Hollywood în speranţa că vor fi aleşi din mulţime şi vor reuşi să dea lovitura vieţii lor.
Însă sunt şi oameni care nu şi-au dorit niciodată să devină celebri. Celebritatea este pentru ei o întâmplare. S-au tezit faimoşi peste noapte şi nu se simt deloc confortabil în această situaţie.

Angus T. Jones
Câştigă 350 de miii de dolari pe săptămână căci a avut un rol în Doi bărbaţi şi jumătate. De curând însă, a decis să renunţe la show-ul tv care l-a făcut bogat şi faimos: “Sunt în Doi bărbaţi şi jumătate şi nu vreau să mai joc.” A ajuns chiar să îi implore pe oameni să nu se mai uite la această producţie.

Carrie Fisher
A obţinut rolul Prinţesei Leia în Star Wars şi spune că regizorul seriei, George Lucas, i-a ruinat viaţa.
Fisher ura faptul că regizorul a vândut tot felul de lucruri pe care apărea faţa ei: de la păpuşi la şampoane şi tot felul de lucruri până când, toate acestea, au transformat-o într-un sex-simbol.
Şi mai ura chiloţii metalici care o făceau să se simtă supra-sexualizata.

Kate Winslet
A jucat în unul dintre cel mai bine vândute filme din lumea întreagă – TITANIC.
Dar s-a văzut groaznică în fiecare scenă. Plus că nu îi place să privească niciunul dintre filmele în care a jucat.

Alec Guinness
Cariera să nu a fost construită doar de personajul Obi-Wan Kenobi din Star Wars. A jucat şi în Lawrence of Arabia, Marile dorinţe, Doctor Zhivago şi Podul de pe râul Kwai.
Alec urăşte acel rol din Star Wars şi crede că dialogul era sărac şi prost scris. De fapt el urăşte atât de mult personajul încât a fost primul care şi-a dorit moartea acestuia la sfârşitul primului film.


Nu, Christian nu îşi urăşte rolurile din American Pshyco – Patrick Bateman sau pe cel din Trilogia Batman, însă a vorbit deschis despre rolul din Newsies: “La 17 ani vrei să fii luat foarte în serios şi nu să faci musicaluri. Timpul a vindecat acele răni. Dar a durat ceva.”

Megan Fox
Megan întotdeauna a urât să lucreze cu Michael Bay: “Desigur nu pot nega şi vorbi urât căci mi-a deschis uşile carierei. Însă comportamentul lui faţă de mine era înjositor şi misogin. Mi-a cerut să merg acasă la el să îi spăl maşina Ferrari.”
Îl urăşte atât de tare încât îl aseamănă cu Hitler.

Mark Wahlberg
Înainte de a fi Dirk Diggler, a fost Marky Mark. A avut şi o formative numită Funky Bunch care a rezistat doi ani şi apoi a dispărut.
Urăşte acel personaj…

În articolul

10 actori care urăsc celebritatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune