Cum sa ai un bronz frumos toamna asta

Publicat pe 28.09.2010 la 13:07 Actualizat pe 28.09.2010 la 14:35

Cum sa ai un bronz frumos toamna asta

Vremea nu iti mai permite sa te bronzezi natural. Despre solar ai aflat cat este de daunator, iar cu lotiunile autobronzante nu reusesti sa te bronzezi uniform. Cu toate acestea, iti doresti ca pielea ta sa aiba o nuanta aramie. Mai ai o solutie: bronzul organic.

Multe avantaje si un singur dezavantaj
Fara a pune in pericol sanatatea, acest tip de bronz presupune pulverizarea unei solutii pe intregul corp cu ajutorul unui pistol special. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog la Centrul Medical Miko Med, ne asigura ca substantele folosite nu sunt periculoase.

Acestea nu contin alcool, nici aerosoli toxici, ci sunt pe baza de plante, antioxidanti si uleiuri esentiale. In ceea ce priveste ingredientul principal, acesta este obtinut din sfecla de zahar.

Nu doar ca sunt inofensive, dar aceste substante fac chiar bine pielii. Dupa sedintele de bronzare, pielea va fi mai hidratata si mai luminoasa.

Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta ridurilor. "Nu poate fi vorba despre riduri si uscarea pielii atat timp cat substantele folosite sunt inofensive", precizeaza doctor Viviana Iordache.

Singurul dezavantaj poate fi perioada in care te poti bucura de bronzul obtinut. "Un bronz organic efectuat corect, tinand cont de sfaturile terapeutului, poate rezista aproximativ 10 zile", completeaza specialistul nostru.


In 10 minute-piele bronzata
De asemenea, specialistul nostru va asigura ca aparatul de bronzare organica va permite sa eliminati riscurile aparitiei cancerului din cauza expunerii prelungite la radiatiile ultraviolete naturale sau la solar.

Daca celelalte tipuri de bronzare presupun alocarea unui timp indelungat, bronzul organic este cel mai economic. Pulverizarea solutiei bronzante nu dureaza mai mult de 10 minute, o singura sedinta fiind suficienta pentru obtinerea unui bronz care sa reziste aproape 10 zile.

Trei pasi esentiali
Inainte de a pulveriza substanta bronzanta, terapeutul trebuie sa aplice un exfoliant. Astfel, pielea va fi curata si pregatita pentru un bronz uniform. Dar mai exista un motiv pentru care exfolierea se face inainte: bronzul va rezista mai mult timp.

Atentie! Specialistul nostru va sfatuieste sa nu folositi crema de corp, parfum, deodorant sau produse de machiaj inainte de sedinta de bronzare.


Dupa exfoliere, urmeaza pulverizarea. Terapeutul va pulveriza lotiunea de bronzare pe intregul corp cu ajutorul unui pistol special. Efectul bronzarii il veti vedea dupa aproximativ opt ore de la pulverizare.


Etapa finala: uscarea pielii cu un pistol special. Odata pielea uscata, veti putea imbraca hainele fara sa va faceti griji ca acestea s-ar putea pata.

Citeste jurnalul.ro

În articolul

Cum sa ai un bronz frumos toamna asta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x