Fetele rele ale muzicii: Miley şi Madonna au scandalizat lumea mimând sexul şi sărutând femei

Publicat pe 02.04.2014 la 15:47 Actualizat pe 02.04.2014 la 15:52

Madonna – pe numele întreg Madonna Louise Ciccone. Miley Cyrus s-a născut numindu-se este Destiny Hope Cyrus.

Madonna şi Miley

hepta.ro

Madonna – pe numele întreg Madonna Louise Ciccone.
Miley Cyrus s-a născut numindu-se este Destiny Hope Cyrus.

Madonna
Împotriva voinței tatălui ei, Madonna începe să ia lecţii de dans.

Miley

Pe Miley, tatăl o lua pe scenă pentru a cânta una-două piese împreună. Când acesta şi-a început cariera de actor, a primit şi ea câteva roluri mici.
După ce a împlinit 13 ani, a avut primul rol principal. Totul a devenit o adevărată afacere de familie. Tatăl s-a alăturat în show cu rolul de tată-manager.

Madonna

În 1982, Madonna întemeiează formaţia Breakfast Club. Apoi pleacă şi pornește un proiect numit Emmy.
O înregistrare demonstrativă ajunge la un producător al casei de discuri Sire Records, iar la puțin timp apare piesa "Everybody", primul disc single al ei.


Miley
În februarie 2008 Miley şi prietena ei, Mandy Jiroux, au deschis un cont pe YouTube şi au început să posteze clip-uri video. Au întitulat show-ul „The Miley and Mandy Show”.

Pe 26 iunie 2007, a lansat un dublu disc, Hannah Montana 2/Meet Miley Cyrus, al doilea disc fiind debutul ei solo. Albumul a fost pe locul #1 în Billboard 200 cu peste 326.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare. A fost certificat 3x platină de asociaţia RIAA, cu peste 3,2 milioane de exemplare vândute în Statele Unite.


Madonna
La sfârșitul anilor 70, începutul anilor 80, Madonna a fost iubita lui Dan Gilroy, cu care fondase trupa Breakfast Club.
La începutul anilor 1980, Madonna a mai avut relații cu Stephen Bray, La începutul anilor 1980, Madonna a mai avut relații cu Stephen Bray, Mark Kamins și Jellybean Benitez.
În timpul filmărilor pentru videoclipul „Material Girl”, în 1985, Madonna a început o relație cu Sean Penn. S-au căsătorit în același an. S-au despărțit în 1988, în Ajunul Anului Nou și au divorțat în septembrie 1989.
Timp de câteva luni a avut o relație și cu John Kennedy Jr.
A început o foarte mediatizată relație amoroasă cu actorul Warren Beatty în 1989, relația celor doi s-a terminat în vara aceluiași an.
La sfârșitul anului 1990, în viața Madonnei își face apariția un nou iubit: modelul și actorul porno Tony Ward. Relația lor s-a terminat la începutul lui 91.
Au urmat rapperul Vanilla Ice, cu baschetbalistul Dennis Rodman și rapperul 2 Pac, antrenorul de fitness Carlos Leon - din relația cu acesta, pe 14 octombrie 1996, Madonna a dat naștere primului ei copil, Lourdes Maria Ciccone. Cuplul s-a despărțit în 1997.
În 1999 Sting i l-a prezentat Madonnei pe regizorul britanic Guy Ritchie. Între cei doi s-a înfiripat o relație, în urma căreia, pe 11 august 2000, s-a născut al doilea copil biologic al Madonnei, un băiat, Rocco John Ritchie.
Pe 22 decembrie 2000, Madonna și Guy Ritchie s-au căsătorit, în Scoția.
În 2006 au adoptat un băiețel orfan de mamă, originar din Malawi, David Banta.
Madonna a intentat actele pentru divorț în octombrie 2008.
În 2009, Madonna a început o relație cu un fotomodel cu 30 de ani mai tânar ca ea, Jesus Luz.

Miley

La sfârșitul anului 2007 Miley a încheiat o relație de doi ani cu Nick Jonas din trupa Jonas Brothers.
În luna iunie 2009 a încheiat a noua lună de relație cu modelul Justin Gaston, cu puțin înainte de a merge în Tybee Island, Georgia pentru a filma The Last Song. În iulie 2009 a început o relație cu actorul australian Liam Hemsworth, cu care a jucat în filmul The Last Song. În luna august 2010 Hemsworth a confirmat că relația s-a încheiat.
La sfârșitul lunii martie 2011, cei doi s-au împăcat, mutându-se împreună. În toamna lui 2013 s-au despartit, din nou, anulandu-si logodna.

"A experimentat si relatiile cu femei si s-a laudat ca a facut sex in trei", a declarat o sursa apropiata vedetei.
S-a sărutat cu o dansatoare la concertu lui Britney Spears.


Madonna

Prima apariție șocantă a artistei într-un spectacol a avut loc la premiile MTV Video Music Awards din 1984, unde a interpretat melodia „Like a Virgin” - apărând îmbrăcată într-o rochie de mireasă şi o curea cu însemnul „Boy Toy”. A făcut câteva mișcări sexuale sugestive și a ridicat rochia până lcând i s-a văzut jartiera. Publicul a fost șocat, popularitatea a crescut.

În 1985, Madonna a atras din nou atenția căci revistele Playboy și Penthouse au publicat poze alb-negru nud ale artistei făcute la sfârșitul anilor 70. Ea le-a intentat un proces, pe care l-a pierdut.

În 1986, al doilea single de pe albumul True Blue - „Papa Don't Preach” a provocat controverse datorită temei: o tânără adolescentă care rămâne însărcinată și decide să nu avorteze copilul. Cu toate că mulți au susținut-o pe artistă, alții au criticat-o, considerând că interpreta promovează sarcinile adolescentine.

În 1989, lansează un nou album - Like a Prayer, care primește recenzii pozitive, însă clipul provoacă polemici aprinse, datorită faptului că artista apare având o relație amoroasă cu un sfânt de culoare într-o biserică și sunt incediate mai multe cruci.

În 1990, în timpul turneului Blond Ambition, în timpul interpretării melodiei „Like a Virgin”, a simulat masturbarea, lucru care aproape a dus la arestarea sa în timpul unui spectacol, în Canada.

1991-1993 a fost o perioadă cu filme, videoclipuri și versuri cu conținut sexual explicit.
Videoclipul „Justify My Love” conține scene de nuditate frontală, homosexualitate şi sadomasochism. Clipul a fost interzis.
Videoclipul „Erotica” a iscat și el controverse, fiind difuzat după ora 12 noaptea. Are două variante - cea standard, difuzată în Statele Unite și a doua (lansată numai în Europa și Australia) care conține mai multă nuditate, inclusiv imagini cu artistă dezgolindu-și sânii.

În clipul „Bad Girl”, Madonna era găsită ștrangulată.
A introdus imagini violente şi în clipurile „What It Feels Like for a Girl” și „Die Another Day”.
În „American Life” a atras atenția datorită mesajului împotriva războiului din Irak.
Tot în 2003, la MTV VMA, artista s-a sărutat pe scenă cu Christina Aguilera și Britney Spears.

În 2006 a agitat, din nou spiritele, întorcându-se la controversele religioase în cadrul turneului mondial Confessions - în timpul interpretării melodiei „Live to Tell” a fost „crucificată” pe o cruce gigantică. Biserica ortodoxă și cea catolică au condamnat-o pentru blasfemie, și au cerut ca spectacolele ei sa fie anulate în Italia şi Rusia.

În 2008, turneul Sticky & Sweet a stârnit şi el controverse puternice. În timpul interludiului video „Get Stupid”, imaginea candidatului la președinția Statelor Unite John McCain, a fost folosită alături de cea a lui Hitler și Mugabe, iar cea a contra-candidatului său, Barack Obama alături de cea a Maicii Tereza, Gandhi și John Lennon.
Un alt moment care a atras atenția a fost când interpreta a dedicat melodia „Like a Virgin” papei Benedict al XVI-lea.

Miley
După ce a lansat deja videoclipuri controversate – “We Can’t Stop” şi “Wrecking Ball”- momentul în care a mimat sexul pe o bilă – tânara Miley a fost protagonista unor momente şocante la mai multe evenimente muzicale. Ea apare în ipostaze scandaloase în noul clip “Adore You”… mimând masturbarea.
Pe tot parcursul clipului artistă apare întinsă pe un pat printre cearşafuri îmbrăcată în lenjerie intimă în timp ce se mângâie foarte senzual pe întreg corpul.

În luna august, la gala MTV Video Music Awards (VMA) de la New York, în timpul duetului cu Robin Thicke, artista a apărut în bikini pe scenă interpretând piesa "Blurred Lines" într-un mod provocator, ondulându-şi coapsele, cu limba scoasă şi jucându-se într-o manieră sugestivă cu o mănuşă uriaşă din spumă cu degetul mijlociu ridicat în sus.


Care dintre aceste două dive a şocat mai mult lumea? Fiecare a avut momentele sale.
Ce va urma? Asta rămâne de văzut căci niciuna dintre artiste, se pare, nu se lasă mai prejos.








În articolul

Fetele rele ale muzicii: Miley şi Madonna au scandalizat lumea mimând sexul şi sărutând femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x