Cei mai mari fani ai starii civile: 4 oameni si 122 de parteneri

Publicat pe 18.05.2013 la 16:31 Actualizat pe 18.05.2013 la 17:22

Gretchen

Unii vor sa aiba o casnicie care sa dureze toata viata, altii vor o viata plina de casnicii. Asa se face ca urmatorii patru oameni, doua femei si doi barbati, au avut de-a lungul vietii nu mai putin de 122 de soti!

1. Cel mai nefericit barbat din lume? El s-a casatorit de 53 de ori!

Malaezianul Kamarudin Mohamad este barbatul care a insistat cel mai mult sa gaseasca fericirea alaturi de o femeie. Intr-atat s-a indarjit sa o gaseasca pe cea potrivita, incat a ajuns sa aiba 53 de sotii, de-a lungul vietii.

Prima si ultima sotie a fost Khadijah Udin, care a acceptat sa se recasatoareasca cu el daca renunta la apetitul sau pentru frumuseti si ii jura iubire vesnica. Ceea ce s-a si intamplat, pe durata a doi ani, cat timp cei doi au fost casatoriti, inainte ca el sa moara la varsta de 74 de ani. Khadija Udin avea 76 de ani.

Kamarudin Mohamad a petrecut cel mai mult timp alaturi de o sotie thailandeza, alaturi de care a stat 20 de ani, pana ce ea a murit de cancer. Mohamad a lasat in urma 8 copii si 16 nepoti.

2. Record mondial: Femeia cu 23 de fosti soti

Linda Wolfe, 68 de ani, s-a casatorit prima data la 16 ani. I-a placut ceremonia atat de mult, incat a mai repetat momentul - de 22 de ori! Recordul ei este impresionant: doi soti gay, doi cersetori, un sot care i-a castigat inima datorita performantelor sexuale si s-a maritat cu el de trei ori, aventurieri, batausi, lacomi. Wolfe a cunoscut toate tipurile de barbati si nici macar o data nu s-a gandit sa se lase de intalniri.

Ultimul sau mariaj a fost cu Glynn Wolfe, acum 10 ani, pentru celebritate. Glynn a cerut-o pe Linda de sotie, pentru ca sa obtina si el un record mondial.

3. Glynn Wolfe, preotul baptist casatorit de 29 de ori

El i-a dat Lindei numele de familie Wolfe. Inainte, l-a oferit cu aceeasi generozitate altor douazeci si opt de femei. Cel mai scurt mariaj al sau a durat 19 zile, iar cel mai lung, 11 ani. Trist este faptul ca desi a avut 29 sotii, 19 copii, 40 de nepoti si 19 stranepoti, nimeni nu i-a revendicat trupul dupa moartea sa in 1997.

4. Brazilianca cu 17 soti

Gretchen, "Rainha do Bumbum" ("Regina Feselor") in Brazilia, are 53 de ani dar asta nu inseamna ca viata ei amoroasa s-a terminata. Zilele trecute, aceasta a afirmat ca se va marita in curand cu al 17-lea barbat!

În articolul

Cei mai mari fani ai starii civile: 4 oameni si 122 de parteneri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x