INCEST! După șapte ani de căsnicie, a aflat de la radio un lucru îngrozitor despre soț și mamă

Publicat pe 30.01.2016 la 17:21 Actualizat pe 30.01.2016 la 17:33

Atunci când s-a căsătorit cu bărbatul vieții ei, Adriana nu și-a imaginat care ar putea fi adevărul despre el și mama lui, scrie jurnalul.ro.

Atunci când s-a căsătorit cu bărbatul vieții ei, Adriana nu și-a imaginat care ar putea fi adevărul despre el și mama lui, scrie jurnalul.ro.

Adriana și Leandro, doi tineri brazilieni, s-au cunoscut în urmă cu 8 ani și după un an de relație au decis să se căsătorească. În anul următor, a venit pe lume fiul lor, pe care l-au considerat un adevărat dar de la Dumnezeu. Relația dintre cei doi soți - al căror nume de familie presa braziliană nu l-a dezvăluit la rugămintea lor - a fost una foarte armonioasă, până la începutul acestei luni când Adriana a apelat la o emsiune a unui post de radio, specializată în găsirea rudelor pierdute ale ascultătorilor (ceva în genul consacrat la noi de Andreea Marin).

Radio Globo și-a pus în mișcare detectivii și așa au găsit-o pe Maria, care a intrat în direct, pe unde, în dialog cu fiica sa.

Maria, care și-a părăsit fiica la numai câțiva anișori, a povestit că, înainte de ea, a mai avut un fiu, pe care de asemenea l-a părăsit. Fiul ei, spunea Maria, se numește Leandro. Aici a apărut stupoarea. Acel Leandro al Mariei s-a dovedit a fi același cu Leandro al Adrianei. Maria era mama naturală a ambilor soți!

După primele momente în care nu a știut ce reacție să aibă, întrebată de realizatorul emisiunii cum va proceda acum, că a aflat adevărul, Adriana a spus că, chiar dacă este soră cu Leandro, nu va renunța la căsnicia lor, care este armonioasă și că, în orice caz, nu-și va părăsi fiul, așa cum Maria a făcut cu cei doi copii ai săi, scrie www.downtrend.com.

Adriana a mai spus că dacă ar fi fost ceva rău, atunci Dumnezeu nu ar fi lăsat să se întâmple. Adriana și Leandro au comis incest fără să știe că fac asta. Nu sunt vinovați în fața legii penale și a celei morale, în sensul că nu sunt pasibili de pedeapsă. Dar a continua relația din momentul aflării adevărului... asta, da, constituie o încălcare a legilor.

Presa braziliană nu zice nimic despre copilul celor doi. Dacă nu cumva, fiind născut din doi părinți frați între ei, nu are anumite probleme genetice.

Incestul accidental - cum este cel de față - se întâmplă, spun cercetătorii, datorită „atracției sexuale genetice”. În mod obișnuit, persoanele care au cel puțin un părinte comun, chiar dacă nu știu că sunt frați, nu se vor simți atrași unul de celălalt. Natura are grijă, cumva, ca acest lucru să nu se întâmplă. Totuși, există cazuri în care persoanele respective suferă de ”atracția sexuală genetică” și se vor căuta până se vor găsi, nefiind însă conștienți de relația de sânge dintre ei și de faptul că ei comit incest.

Cuplurile incestuoase formate accidental pot proveni fie din frați care au fost abandonați (ori cel puțin unul a fost abandona), înfiați sau nu, fie pentru că au venit pe lume prin inseminare artificială.

În articolul

INCEST! După șapte ani de căsnicie, a aflat de la radio un lucru îngrozitor despre soț și mamă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x