5 alimente care te scapă de POFTA DE MÂNCARE

Publicat pe 28.11.2014 la 10:34 Actualizat pe 28.11.2014 la 11:04

Dacă pierderea în greutate este un obiectiv pentru tine, atunci vei dori să te asiguri că ai niște fibre solubile în dieta ta

wisdomsofhealth.com

Dacă pierderea în greutate este un obiectiv pentru tine, atunci vei dori să te asiguri că ai niște fibre solubile în dieta ta. Fibrele hidrofile se dizolvă și formează un gel în intestine. Gelul ajută la echilibrarea zahărului din sânge, care, la rândul său, oprește pofta de alimente și face să ne simțim sătui mai mult timp. Fiind bine hidratată și digestia are de câștigat. Mănâncă aceste alimente data viitoare când simți nevoia să devorezi tonomatul.

Semințele de chia - pot absorbi până la 12 ori greutatea lor în apă, ceea ce înseamnă că te satură. Pentru că nu au aromă, pot fi integrate în gustările tale preferate fără să compromită gustul. Semințele ajută la menținerea electroliților, utili pentru hidratare și eficienți în absorbția de nutrienți. Bogate în Omega 3, antioxidanți, fier, magneziu și calciu semințele de chia sunt alegerea ideală.

Fulgi de ovăz - sunt perfecți pentru micul dejun deoarece sunt sățioși. Cu un conținut de șase grame de proteine per porție, aceștia sunt bogați în fosfor, potasiu, seleniu, mangan și fier. Fulgii de ovăz protejează sistemul cardio-vascular, reducând colesterolul și bolile de inimă.

Pere - aceste fructe conțin pectină, împreună cu merele, absorbind multă apă. Ajută la digestie, scad colesterolul și reglează absorbția de zahăr din corp. Mâncați și coaja perelor pentru că sunt bogate în antioxidanți.

Varza de Bruxelles - aceasta conține suficiente fibre hidrofile pentru a vă asigura preț de câteva ore. De asemenea, este un aliment recomandat de Societatea Americană de Cancer, deoarece conține substanțe chimice care pot stimula enzime din organism, care ajută la detoxifierea elementelor cancerigene. Varza de Bruxelles poate fi preparată la aburi, sauté, sau prăjită, dar nu gătită prea mult pentru că își pierde valoarea nutritivă și gustul.

Portocalele - sunt o sursă excelentă de vitamina C. În loc să curățați și să eliminați pielea albă de sub coajă, mai bine consumați-o. Acesta conține pectină și vitamina C. Portocalele sunt de asemenea surse minunate de vitamina A, vitamine din complexul B, potasiu și calciu.

În articolul

5 alimente care te scapă de POFTA DE MÂNCARE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x