5 exerciții pentru fese definite și ferme

Publicat pe 31.08.2020 la 11:58 Actualizat pe 31.08.2020 la 12:17

Atunci când vrei să arăți bine chiar dacă vara s-a sfârșit și nu îți vei mai etala corpul în bikini, știi prea bine că trebuie să faci niște schimbări pentru tine atât în alimentație, cât și în rutina de exerciții fizice.

5 exerciții pentru fese definite și ferme

5 exerciții pentru fese definite și ferme

profimedia

Atunci când vrei să arăți bine chiar dacă vara s-a sfârșit și nu îți vei mai etala corpul în bikini, știi prea bine că trebuie să faci niște schimbări pentru tine atât în alimentație, cât și în rutina de exerciții fizice.

În funcție de rezultatele pe care vrei să le obții și mușchii pe care vrei să îi lucrezi, ai nevoie de antrenamente zilnice, bine stabilite, de la care să nu te abați.

Una dintre calitățile fizice ale unei femei este un posterior ferm și definit. Mușchii fesieri trebuie antrenați constant pentru a avea rezultatele mult dorite. Astfel, toate hainele se vor așeza mult mai bine și vei deveni și mai atrăgătoare. Iată câteva exerciții care te vor ajuta să ai fese definite și ferme.

5 exerciții pentru fese definite și ferme

1.Ridicări de genunchi

Acest tip de exercițiu, chiar dacă pare simplu, este destul de solicitant. Dacă dorești ca efortul să fie și mai mare, poți folosi greutăți pentru picioare atunci când faci ridicări de genunchi. Exercițiul ajută la antrenarea cvadricepșilor, dar și a bicepșilor femurali, pe lângă antrenarea fesierilor.

2.Genuflexiuni la scaun

Genuflexiunile sunt printre cele mai eficiente exerciții care ajută la definirea posteriorului. Scopul genuflexiunilor la scaun este de a controla în mod eficient mișcarea. Înainte de acest exercițiu este recomandat să te încîlzești pedalând câteva minute.

3.Ridicări de bazin

Prin intermediul acestui exercițiu vei reuși să îți folosești întreaga greutate a corpului. Exercițiul poate fi realizat în multe variații precum ridicările cu un singur picior sau chiar și cu greutăți. Prin intermediul ridicărilor de bazin îți vei antrena atât mușchii fesieri, cât și bicepșii femurali.

4.Fluturări de picioare

Acest exercițiu se poate face la bancă și implică propria greutate a corpului. De asemenea, pentru un nivel de dificultate mai ridicat, poți folosi și greutăți atașate de glezne. Astfel, mușchii tăi fesieri vor lucra mai intens.

5.Exerciții la stepper

Dacă ai un stepper, îl poți folosi pentru a face exerciții, flexând unul dintre genunchi în timp ce păsești pe stepper. Poți purta și greutăți la glezne pentru a face exercițiul să fie și mai solicitant.

Sursă: rainzacademy.com

Citește și: Cum să-ți crești masa musculară fără steroizi Încălzirea înainte de antrenament: Cum și de ce facem exerciții de încălzire?

În articolul

5 exerciții pentru fese definite și ferme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x