Aruncaţi apa în care a fiert orezul? Faceţi cea mai mare GREŞEALĂ! Importanţa ei este vitală
Publicat pe 10.06.2016 la 09:58 Actualizat pe 10.06.2016 la 10:04
Mulţi dintre noi aruncă apa în care a fiert orezul, fără să-i cunoaştem beneficiile asupra organismului.
Mulţi dintre noi aruncă apa în care a fiert orezul, fără să-i cunoaştem beneficiile asupra organismului.
Este uşor de obţinut şi foarte importantă pentru o viaţă sănătoasă. Fierbeţi mai întâi orezul, strecuraţi zeama şi apoi consumaţi-o.
Vă veţi simţi mai energizaţi, fiind cea mai bună sursă de revigorare, în zilele de extenuare.
Apa de la orez este bogată în fibre, fapt ce duce la prevenirea constipaţiei.
Nu în ultimul rând, este vitală în zilele toride de vară, întrucât previne deshidratarea şi pierderea componentelor nutriţionale.