Nu o să mai mănânci niciodată! Din ce sunt făcuţi, de fapt, "CARTOFII" prăjiţi din restaurantele fast-food
Publicat pe 16.04.2016 la 01:41 Actualizat pe 16.04.2016 la 12:44
Sunt cei mai îndrăgiți din meniurile fast-food și oricât am încerca, nu reușim să îi preparăm la fel la noi acasă.
Sunt cei mai îndrăgiți din meniurile fast-food și oricât am încerca, nu reușim să îi preparăm la fel la noi acasă.
Cartofii sunt trecuţi prin zahăr, pentru a-şi păstra culoarea aurie cât mai mult timp. În următoarea etapă, sunt pudraţi cu pirofosfat acid de sodiu, o substanţă care împiedică înverzirea legumelor după ce sunt îngheţate.
În cele din urmă, are loc prăjirea parţială şi congelarea cartofilor.
Ţine cont de chimicalele din conţinutul lor înainte să comanzi o porţie de cartofi prăjiţi dintr-un fast-food!