LUNI, 27 IUNIE 2016

Îngrașă roșiile cu brânză sau nu?

80% rosii si 20% branza   Hepta

“Și când spun brânză, mă refer la orice tip de brânzeturi, indiferent de cât sunt de sărate: caș și telemea proaspata, telemea veche (maturată), mozzarella, cașcavaluri, brânza de burduf sau frământată“, ne taie orice speranță doamna doctor Bilic. Explicația este extrem de simplă, brânza are la fel de multe proteine ca si carnea si peștele, doar câ de trei ori mai multă grăsime. În plus, o felie de brânza de 100g o mănânci într-o clipă, la carne e mai mult de mestecat.

Ce ar fi de făcut? Soluția este la îndemâna, firește, adică puțin și bun. “Brânza nu e prietena siluetei, nu e un aliment de bază, care se mănâncă cu sutele de grame. Brânza e un răsfăț, un condiment, un ingredient al mâncării“, mai spune Mihaela Bilic. Puteți mânca fără grijă brânză și roșii, atâta vreme cât roșiile ocupă 80% din farfurie. Cu alte cuvinte puneți câteva cubulețe de brânză peste un castron de roșii. Si atenție la ulei, brânza are deja grăsimea inclusă!

COMENTARII

Legătura dintre un zâmbet frumos și fericire

acum 19 ore

Formarea relațiilor interpersonale este o trăsătură a naturii umane, o nevoie primară, iar zâmbetul este primul detaliu pe care îl observăm în interacțiunea cu persoanele din jurul nostru. Aspectul curat și alb al dinților îți poate oferi mai multă încredere în tine, de aceea este foarte important să acorzi o atenție ridicată asupra întregii tale danturi.

Cum te protejezi de aerul poluat

acum 3 zile

Potrivit unui raport realizat de Global Alliance on Health and Pollution, România ocupă locul 45 în lume la numărul de morți provocate de poluare și locul 8 în Europa. Peste 20.000 de români mor în fiecare an din cauza poluării provocate în principal de mașini și de construcții. Iată ce măsuri ar trebui să iei pentru a respira un aer mai curat.

Cum să combaţi lipsa de energie specifică sezonului

acum 15 zile

Este foarte important să respecţi orele de somn, să te odihneşti şi să îți păstrezi calmul în fața evenimentelor negative minore. Trebuie să ştii că temperaturile scăzute sunt un factor de epuizare pentru organism, motiv pentru care acesta devine mai vulnerabil în faţa bolilor.

Parodontoza – care sunt simptomele și cum să tratezi boala?

acum 20 zile

Parodontoza apare în urma ignorării semnelor gingivitei, problemă care poate fi identificată foarte ușor, grație modificărilor care pot fi observate.

Tonifiaza-ti coapsele pe banda de alergat cu acest antrenament simplu de 20 de minute!

acum 30 zile

O banda de alergat pe care sa exersezi in confortul casei tale este o optiune tot mai buna, mai ales din prisma beneficiilor pe care le ofera antrenamentele cardio.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »