Sarea iodată este ISTORIE! Acesta este noul mod de a săra mâncarea în mod eficient și sănătos!
Publicat pe 16.07.2015 la 11:25 Actualizat pe 16.07.2015 la 14:19
Știați că există o mulțime de tipuri de săruri, mult mai sănătoase decât obișnuita sare de masă? Ați auzit, de exemplu, de sarea himalayană?
Știați că există o mulțime de tipuri de săruri, mult mai sănătoase decât obișnuita sare de masă? Ați auzit, de exemplu, de sarea himalayană?
Această variantă naturală și sănătoasă provine direct din Munții Himalaya și este plină de beneficii pentru sănătate. Ea conține 84 de minerale și elemente, care se regăsesc în organismul uman. Bogată în sulfat, calciu, potasiu și magneziu, această sare are numeroase beneficii pentru corp.
Ea poate îmbunătății circulația sângelui, suportă funcțiile respiratorii și plămânii, promovează un echilibru al pH-ului din celule, reduce semnele îmbătrânirii, crește libidoul, previne crampele musculare, întărește structura osoasă, elimină metalele grele din corp.
Aveți deci toate motivele să folosiți de acum încolo la gătit sare himalayană.
Citește și: 6 obiceiuri GREȘITE pe care le avem în timpul mesei și la care TREBUIE să renunți imediat!