• MIERCURI, 12 APRILIE 2017

  HOROSCOP 12 aprilie - GEMENI: Relațiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi

  Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru ziua de 15 aprilie. Afă din materialul următor cum îți va merge astăzi!

  Berbec
  Relațiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situație, numai tu poți descura sau încurcă ițele acesteia. Fii prudent și gândește-te bine înainte de spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung. Sfătuieste-te cu cineva din anturajul apropiat, care îți cunoaște situația, dar care poate rămane neutru și fată de ține și fată de ceilalți.

  Taur

  Există tensiuni în relațiile profesionale, mai ales în relațiile colegiale. Este bine să ții cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenții bune, insă percepția ta asupra realitătii este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană intalnită un prieten, această va manifestă fată de ține calitătile aferente. Insă, dacă ai să privești altfel oamenii, evident că vor manifestă ceea ce proiectezi tu asupra lor.

  Gemeni
  Relațiile sentimentale pot luă turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, insă cumva percepția ta fată de iubire și implicațiile ei se va schimbă definitiv. Există și variantă să decizi desprinderea dintr-o relație veche sau, în cazul relației cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-și hotări singuri drumul în viată. Evită discuțiile contradictorii și detasează-te de falsele problemele cotidiene.

  Rac

  Este nevoie să te împarți astăzi între segmentul familial și cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu îți afectează într-un fel relațiile cu membrii familiei. Dorință de a stă acasă, de a te răsfăta într-un spațiu drag sufletului tău este mare și dificil de realizat, pentru că ești foarte solicitat mai ales de către șefi. Selectează-ți prioritătile, ascultă-ți intuiția și ai încredere că vei depăsi totul cu bine.

  Leu

  Relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astăzi, de aceea este bine să discuți numai cu cine îți este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Ferește-te de a face destăinuri personale, oricât ai fi de tentat să-ți povestești neplăcerile. Coerentă în exprimare, gestică facială, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de către ceilalți. Multe deplăsări pe distante scurte.

  Fecioară
  Primești bani de la și prin alții, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie ești nemulțumit de sumă primită, fie temerile privitoare la veniturile obținute din muncă proprie pe care o desfăsori în cadrul unui loc de muncă se măresc. Percepția ta vizavi de segmentul financiar este distorsionată astăzi, existând riscul să formulezi concluzii greșite și să iei decizii pripite. Ai încredere că vei depăsi totul cu bine!

  Citește aici continuarea!

  COMENTARII

  Horoscop 19 ianuarie. Zodia aceasta va face numai... năzdrăvănii, dar va scăpa basma curată! Cum așa?

  acum 11 ore

  Iata ce au pregatiti astrele pentru zodia ta. Asadar... horoscop 19 ianuaerie 2018.

  Horosocop 17 ianuarie 2018. Nimic nu le poate proteja pe aceste zodii! Apar probleme în cuplu, dar și la locul de muncă

  acum 2 zile

  Iata ce spun astrele pentru fiecare zodie in parte pentru ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »