• MARTI, 27 DECEMBRIE 2016

  Horoscop Chinezesc 2017! Căror Zodii le va merge bine în Anul Cocoşului de Foc!

  În horoscopul chinezesc, 2017 este anul Cocoşului de Foc. Acesta începe pe 28 ianuarie 2017 şi se încheie pe 15 februarie 2018. 

  Particularităţi

  • Cocoşul este cea de-a zecea zodie din horoscop.
  • are următoarele culori norocoase: auriul, galbenul şi maroul
  • numere norocoase:  5, 7 şi 81
  • flori norocoase: gladiola şi creasta cocoşului

  În 2017, Cocoşul îndeamnă către punctualitate, sincronizare a acţiunilor noastre majore şi consecvenţă, smulgerea din inerţie, trezirea dintr-o relativă letargie, din somnul obişnuinţelor şi tabieturilor noastre.  

  Este important să nu trecem cu vederea că, în cultura chinezească, Cocoşul poartă semnificaţia simbolică a izgonirii, exorcizării spiritelor rele. Prin urmare, există posibilitatea să ne purificării noastre, a debarasării de influenţele negative, de inamicii noştri dinlăuntru şi din afară.

  Anul Cocoşului de Foc este guvernat de principiul Yin, ce inspiră sinelui nostru înţelegere şi căldură afectivă, cufundarea în viaţa personală şi întărirea relaţiilor familiale. Este vremea să intrăm în contact cu fiinţa noastră interioară, dar şi să regăsim valorile, armonia şi iubirea din interacţiunea cu prietenii şi oamenii apropiaţi.

  Asemeni Şobolanului şi Iepurelui, în astrologia chinezească, Cocoşul este reprezentat, spre deosebire de celelalte zodii, de un singur element predominant din cele cinci din Wu Xing. Drept urmare, forţa elementului specific Cocoşului, metalul (Jin) are capacitatea să pună la încercare echilibrul energetic al tuturor semnelor zodiacale. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să fie pregătit să se confrunte cu răsturnări neaşteptate de situaţii, să îşi păstreze atât flexibilitatea, cât şi tăria interioară în faţa unor evenimente imprevizibile. Se pare că cele mai stabile perioade ale anului, cutremurate de mai puţine surprize, sunt toamna şi ultimele două săptămâni ale fiecărui anotimp, întrucât acestea stau sub bunele auspicii ale elementului pământ.

  Horoscop chinezesc 2017 pentru fiecare zodie

  1.  Şobolanul are parte de împliniri în viaţa de familie, o activitatea socială intensă şi fertilă, şi poate fi nevoit să facă mai multe eforturi în carieră pentru a se smulge dintr-o rutină tinzând să-i aţipească creativitatea şi spiritul de iniţiativă. Se impune să-şi aloce un sporit răgaz odihnei şi relaxării.
  2. Bivolul poate avea câteva oportunităţi neaşteptate în afaceri, trebuie să-şi ţină în frâu emotivitatea pentru a evita să fie rănit în relaţiile cu oamenii şi să îşi stăpânească încăpăţânarea, astfel încât să nu atragă dificultăţi în existenţa sa.
  3.  Tigrul pare să aibă noroc în demersurile ţinând de studii, să fie nevoit să facă faţă unei competiţii dure în carieră şi i se impune să fie mai grijuliu faţă de starea sa de sănătate.
  4. Iepurele nu se împacă foarte bine cu Cocoşul, aşa că poate să fie antrenat în situaţii dificile, fiind nevoie să dea dovadă mereu de o cât mai mare diplomaţie în interacţiunea socială.

  Citeşte mai departe AICI!

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »