Horoscopul săptămânii 2- 8 IANUARIE: Capricorn: Nu asculta de ceilalţi şi fă ca tine! E cel mai bine!

Publicat pe 02.01.2017 la 15:55 Actualizat pe 02.01.2017 la 16:09

O saptamana in care se cere sa ne bazam pe propriile intuitii!

Berbec

Senzitivitatea îți este acentuata, încă din primele zile ale săptămânii-momentul ingresului Venerei în semnul Peștilor. De ține depinde, însă, că această situație să nu fie un blestem ci o binecuvântare, fiindu-ți recomandat să nu cauți a înțelege cu mintea ceea ce percepi cu sufletul (nu de această data, cel puțin). Nu încerca să câștigi dragostea nimănui... ideal ar fi să fii iubit pentru ceea ce ești tu însuți.

Taur

În această săptămâna, ești nevoit să te ocupi și de ceea ce se întâmplă la locul de muncă, încercând să te descurci cel puțin onorabil, în ambele cazuri. Implementează toate ideile pe care te-ai hotărât să le materializezi încă de la începutul acestei săptămâni. Este o săptămâna în care vei reuși să atragi de partea ta protectorii de care ai nevoie, însă, stabilește toți termenii înțelegerii în primele două zile ale acesteia.

Gemeni

La începutul săptămânii notează-ți toate ideile pe care le ai, însă nu te grăbi să le împărtășești și celor cu care interacționezi; s-ar putea să fii cu mult înaintea lor, în ceea ce privește atât înțelegerea, cât și capacitatea de sinteză. În schimb, ești încărcat de responsabilități noi la locul de muncă. Probabil că din această cauza ai parte de tot felul de neînțelegeri cu colegii sau cu asociații tăi. Vestea bună este că nu îți pierzi nici influența, nici puterea, deci nu te lasă copleșit de circumstanțele întâlnite.

Rac

În cazul în care apare oportunitatea de a plecă din țara, în interes de serviciu, nu refuză această ocazie. În ciudă tuturor obstacolelor, efecte pozitive vor fi remarcate ulterior. Totuși, modul de comunicare ar putea fi afectat, de aceea fii atent mai ales când ai conversații importante, cu scopul de a stabili termeni ai unei colaborări sau pentru a luă decizii comune cu un partener. Nu-ți idealiza partenerul/parteneră de viață.

Leu

Ceea ce este acum esențial pentru ține este faptul că ar fi bine dacă ai ascultă ceea ce prietenii tăi au de spus, eventual "reparând" o prietenie care s-a rupt, la un moment dat. Probabil că și o sumă de bani care îți era datorată îți va fi returnată. Este posibil că relația ta de dragoste să întâmpine anumite obstacole, bazate pe o mentalitate complet nepotrivită contextului actual. Abordează totul cu răbdare și înțelepciune.

Fecioară

Dacă ai rămas în urmă cu organizarea și cu implementarea unei ordini personale, săptămâna această reprezintă un suport bun pentru acest gen de acțiuni, în ceea ce te privește. Momentul schimbărilor sosește, chiar dacă aceste schimbări pot părea imposibil de realizat, momentan. Un program variat și inedit ar trebui să devină nouă ta rutină zilnică. Profită de această perioadă, deoarece armonia și echilibrul interior se instaurează în viață ta, mai ales prin intermediul partenerului/partenerei de viață.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscopul săptămânii 2- 8 IANUARIE: Capricorn: Nu asculta de ceilalţi şi fă ca tine! E cel mai bine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x