• LUNI, 25 IANUARIE 2016

  HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Berbecii trec prin schimbări de carieră, iar Vărsătorii trebuie să evite conflicetele!

   hepta

   Află ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna următoare!

  Berbec - Vântul schimbării îşi anunţă prezenţa, segmentul carierei tale fiind cel vizat de această dată, în cazul tău. Ceea ce înseamnă că îţi poţi schimba direcţia, dacă acesta este scopul tău, fără a întâmpina multe piedici. Această săptămână este o perioadă de timp excelentă pentru a corecta concepţiile greşite pe care le ai despre tine însuţi şi despre imaginea pe care o afişezi lumii. Confuziile pot fi eliminate cu uşurinţă, în special în primele zile ale acestei săptămâni. Este de preferat să nu te pierzi în meandrele propriei minţi, pe 30 ianuarie. De asemenea, în aceeaşi zi, evită să provoci probleme sau discuții inutile, în societate.

  Vărsător - Dacă nu ai mai avut cu cine comunica pe înţelesul tău, în ultima perioadă, de această dată vei găsi oameni cu care să poţi comenta ideile şi conceptele nou descoperite. De asemenea, dacă până acum nu ai mai găsit soluţii sau explicaţii, atunci când ai avut nevoie, de această dată totul va reveni la normal, încă din prima zi a săptămânii. Este indicat să te bazezi pe propriile resurse, chiar dacă ai acces la resurse exterioare. Spre sfârşitul săptămânii vocea îţi va fi auzită şi chipul privit cu atenţie, observat în detaliu de către cei cu care interacţionezi. De aici şi sfatul de a rămâne rezervat şi de a nu te exprima atunci când eşti furios sau neliniştit.

  Citește continuarea pe horoscop.a1.ro

  COMENTARII

  Talismanele numerologice pot face minuni? Un numerolog a desluşit tot viitorul vedetelor! Bianca Drăguşanu este suspectă de ...

  acum 20 minute

  Talismanele numerologice sunt un aliat, dacă doriţi să aflaţi ce vă rezervă viitorul!

  FOTO: Pe Justin Bieber îl apasă o nevoie! Uite cum a fost surprins de paparazzi, ziua, în amiaza mare!

  acum 49 minute

  Gesturile lui Justin Bieber parcă nu mai surprind pe nimeni. Nu îi pasă că este pe stradă şi că din orice cotlon poate ieşi...vreun ochi de paparazzo.

  Dan Bittman: "Am un stil de viaţă nesănătos"!

  acum 2 ore

  La cei 54 de ani ai săi, Dan Bittman se poate declara norocos

  Gestul incredibil al lui Cristiano Ronaldo, pentru care o lume întreagă îl critică! Vezi cum a reacţionat când un fan s-a apropiat de el!

  acum 3 ore

  Gestul fotbalistului portughez, Cristiano Ronaldo, a şocat opinia publică. Acesta a împins un tânăr, pentru a nu reuşi să se fotografieze cu el.

  VIDEO! Papa Francisc a căzut în timpul unei slujbe!

  acum 4 ore

  Aflat la Cracovia, Polonia, pentru a marca evenimentul Zilele Tineretului, Papa Francisc a suferit o căzătură puternică, în timpul slujbei oficiate.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro