Interviu inedit Oprah: Lisa Marie Presley, despre viata alaturi de Michael Jackson

Publicat pe 22.10.2010 la 13:24 Actualizat pe 22.10.2010 la 14:06

lisa marie presley

Lisa a fost invitata in emisiunea lui Oprah Winfrey, pentru a vorbi despre fostul ei sot, Michael Jackson. "Am suferit enorm cand am auzit ca a murit. Am cazut la podea de durere. As fi vrut sa-l salvez, sa pot face ceva ca el sa nu moara", a declarat Lisa, in lacrimi.

In 5 iunie 2009, inainte sa afle de moartea fostului sot, Lisa a simtit ca ceva nu este in regula, a avut o presimtire: "Am plans toata ziua. A fost cea mai bizara zi din viata mea". Cateva ore mai tarziu a primit un SMS de la John Travolta si a aflat tragica veste: "Am cazut la podea. Efectiv am cazut de durere".


Lisa i-a marturisit lui Oprah ca si-a dat seama ca Michael lua medicamente abia la sfarsitul relatiei lor: "In perioada in care am inaintat procedurile de divort am aflat de asta. S-a intamplat o singura data, cand Michael era in spital, dupa ce lesinase. Initial, medicii spuneau ca a fost vorba despre o infectie virala, insa, in final, niciun doctor nu a putut sa-mi ofere un raspuns obiectiv legat de cauza lesinului".

VIDEO! Coincidenta bizara legata de moartea lui Michael


Legat de casnicie, Lisa a declarat ca abia dupa moartea regelui muzicii pop, a realizat cat de mult a iubit-o Michael: "Nu am inteles relatia noastra. Abia acum realizez ca intre noi a fost dragoste adevarata...Sunt furioasa ca a trebuit sa se intample o nenorocire ca eu sa inteleg...Simteam ca suntem uniti, dar, la un moment dat m-a indepartat".


"Am avut o casnicie normala din toate punctele de vedere", spune Presley, care insa recunoaste ca ii intelege pe cei care au crezut ca relatia lor a fost un aranjament. "Michael era un maestru al manipularii mediei. Manipularea a fost o tactica de supravietuire pentru el. Si stiu ca nimeni nu l-a cunoscut pe Michael asa cum era el in realitate".

VIDEO! Lisa Marie, despre Debbie Rowe, mama copiilor lui Michael


Lisa Marie a marturit ca Michael o presa sa ramana insarcinata: "Am vrut si eu, dar vroiam sa fiu sigura de relatia noastra. Priveam in viitor si ma gandeam ca nu doresc sa ajung la momentul in care sa ma lupt cu el pentru custodia copilului". In timp, ezitarea Lisei a devenit un subiect de disputa intre cei doi: "Ne certam mereu. Luam pauza doar ca sa mancam si sa dormim". Cu toate astea, "Michael se straduia ca relatia noastra sa functioneze. Atunci nu am apreciat asta".


La doua luni de la pronuntarea divortului, in octombrie 1996, Lisa a aflat ca Debbie Rowe era insarcinata cu copilul lui Michael."Debbie ii spunea mereu ca ea poate sa ii faca un copil. El mi-a spus asta. Era felul lui de ma manipula. Imi spunea".

VIDEO! Ultima oara cand cei doi fosti soti si-au vorbit


Din 2005, Lisa si Michael s-au indeparat, unul fata de celalalt: "Am fost foarte distanta...El vroia sa-mi vorbeasca, sa-mi spuna ca am avut dreptate in legatura cu unii oameni care ii erau in preajma. Si m-a intrebat daca-l mai iubesc...I-am spus ca imi este indiferent...Nu i-a placut acel cuvant. Imi aduc aminte ca mi-a spus ca cineva va incerca sa-l omoare pentru a pune mana pe avere. Nu am stiut ce sa fac cu acea informatie".

Oprah a intrebat-o pe Lisa daca ar fi putut sa-l salveze pe Michael. "Am vrut sa-l salvez. Puteam sa-l salvez? I-am dat vreun telefon? Am incetat in a ma inchide fata de el? L-am intrebat ce mai face? Nu, nu am facut asta. Si acum regret", a marturisit Lisa.

Citeste si Jurnalul National

Sursa foto: oprah.com, hepta.ro

În articolul

Interviu inedit Oprah: Lisa Marie Presley, despre viata alaturi de Michael Jackson

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x