Scenă absolut emoționantă în ”Fructul oprit”. Ioan află de la mama lui cum a fost exploatată în Turcia. ”Nu plânge, copilul meu!”

Publicat pe 27.09.2018 la 10:02 Actualizat pe 27.09.2018 la 10:20

Maia Morgenstern și Vlad Gherman au fost protagoniștii unei scene absolut emoționante în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Magda, personaj interpretat de marea actriță Maia Morgenstern, îi povestește fiului ei, Ioan (Vlad Gherman) de ce l-a abandonat după naștere și nu a mai dat niciun semn de viață, lăsându-l să creadă că a fost nedorit.

Magda a povestit cu lacrimi în ochi cum a plecat în Turcia, sperând că va putea câștiga suficienți bani pentru a-și putea crește copilul. Însă, odată ajunsă în Turcia, Magda a descoperit cu stupoare că, în loc de postul cameristă la un hotel, locul de muncă găsit într-un anunț dintr-un ziar era, de fapt, într-un bordel. De cum a ajuns la destinație, i s-a confiscat pașaportul și ani de zile a fost obligată să se prostitueze, alături de alte fete, ajunse acolo tot în urma unei înșelătorii.

La auzul celor prin care a trecut mama sa, Ioan a izbucnit în plâns. Magda a încercat să-i ștergă lacrimile fiului pe care l-a regăsit după mulți ani: ”Nu plânge, copilul meu”, i-a spus ea, cu vocea tremurândă.

Scena, de o teribilă încărcătură emoțională, o puteți urmări în clipul de mai jos.

Produs de Ruxandra Ion, sezonul 2 al serialului ”Fructul oprit” are la bază un scenariu realizat de Radu Grigore și Simona Macovei, iar regia este semnată de Ruxandra Ion, Cătălin Bugean și Radu Grigore. Din echipa de producţie a serialului mai face parte şi Cătălin Simioană - director de imagine. Față de primul sezon al serialului ”Fructul oprit”, în cel de-al doilea s-au schimbat multe, apar personaje noi, precum Traian și Victor, Iza și Marius Cristescu. Cum în sezonul 2 acțiunea se petrece la 6 ani distanță, micuțul Tudor Roșu a predat ștafeta lui Bogdan Iancu pentru interpretarea personajului Petru Caragea. În acest sezon, telespectatorii au cunoscut-o și pe Mara, fiica Anei Caragea, în vârstă de 6 anișori.

În articolul

Scenă absolut emoționantă în ”Fructul oprit”. Ioan află de la mama lui cum a fost exploatată în Turcia. ”Nu plânge, copilul meu!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x