Sfârșit tragic pentru Domingos Montagner! Starul brazilian și-a pierdut viața pe platourile de filmare

Publicat pe 16.09.2016 la 15:22 Actualizat pe 16.09.2016 la 15:31

Vestea morții lui a șocat Brazilia! La 54 de ani, actorul Domingos Montagner și-a pierdut viața pe platourile de filmare. El înregistra o scenă, într-un râu, pentru ultima sa telenovelă.

Vestea morții lui a șocat Brazilia! La 54 de ani, actorul Domingos Montagner și-a pierdut viața pe platourile de filmare. El înregistra o scenă, într-un râu, pentru ultima sa telenovelă.

Domingos Montagner, unul dintre cei mai iubiţi actori de televiziune din Brazilia, s-a înecat într-un râu pe malul căruia filma câteva scene pentru una dintre cele mai populare telenovele din această ţară, informează BBC.

Domingos Montagner interpreta rolul principal în ”Velho Chico”, o telenovelă al cărei titlu coincide cu porecla atribuită râului Sao Francisco în care s-a înecat starul brazilian.

Actorul, în vârstă de 54 de ani, a vrut să facă o baie în râu, alături de o actriţă, după o zi de filmări, pe malul acestui râu, în nord-estul statului brazilian Sergipe.

Actriţa Camila Pitanga a spus că Domingos Montagner a fost luat la vale de curenţii puternici ai râului.

Ea a strigat după ajutor, însă localnicii nu au reacţionat iniţial, crezând că era vorba de o scenă ce era filmată pentru acea telenovelă.

În acea telenovelă, Domingos Montagner juca rolul unui fermier care se lupta adeseori cu răufăcătorii din regiune. În una dintre acele lupte, a fost împuşcat de mai multe ori şi părea că s-a înecat în râul Sao Francisco, însă personajul său a fost readus la viaţă de producătorii serialului după câteva săptămâni.

Credeau că au ales o zonă sigură în care puteau să înoate, însă aceasta este una dintre cele mai periculoase zone din localitatea Caninde şi, de obicei, este evitată de localnici”, a spus Antonio Francisco Filho, şeful polţiei din regiune, pentru O Globo.

În medie, o persoană s-a înecat în fiecare an în oraşul Caninde începând din 2005.

La patru ore după incident, echipele de salvare au găsit trupul neînsufleţit al actorului Domingos Montagner, sub apă, la o distanţă de 300 de metri faţă de zona în care s-a înecat.

Domingos Montagner s-a născut în Sao Paulo şi a avut o carieră în lumea circului înainte de a deveni actor de televiziune în 2008. Acesta era cel de-al 12-lea rol al său în televiziune. A jucat primul rol major într-o telenovelă în 2011 şi a debutat pe marele ecran în 2012.

Domingos Montagner era căsătorit de 14 ani cu actriţa Luciana Lima, cu care avea trei copii. Vestea morţii sale a şocat Brazilia, iar numeroşi actori şi actriţe au ţinut să îi aducă un ultim omagiu prin mesaje publicate pe reţelele de socializare.

Echipa de fotbal pe care el o simpatiza, Corinthians, a publicat un astfel de mesaj, în care a lăudat succesul pe care Domingos Montagner l-a avut în calitate de jucător al echipei de handbal a acestui club sportiv, în anii 1980.

Ultimul lui film, ”Um Namorado Para Minha Mulher” (”A Boyfriend For My Wife”), a fost lansat pe marile ecrane braziliene în urmă cu două săptămâni.

În articolul

Sfârșit tragic pentru Domingos Montagner! Starul brazilian și-a pierdut viața pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x