CulTOUR
CulTour 2021: Oana Moșneagu va pleca în Germania, în vara anului 2021. Actrița din serialul Adela are vacanță de o lună de zile

Publicat pe 11.05.2021 la 17:25. Actualizat pe 12.05.2021 la 11:06

Oana Moșneagu este o mare iubitoare a călătoriilor, iar astăzi la CulTour ne vorbește despre destinațiile în care î-ar plăcea să călătorească.

Antagonista serialului Adela îi povestește Alexandrei Gherman despre călătoriile pe care le-a făcut până acum, dar și despre viitoarele destinații pe care vrea să le descopere.

Oana Moșneagu este o mare iubitoare a călătoriilor, iar când vine vorba de vacanță actrița este cea mai fericită. Aceasta a avut parte de-a lungul timpului de clălătorii inedite, care i-au adus experiențe de viață greu de uitat și care au reușit să o transforme.

Aceasta vrea să plece în vara anului 2021 în Grecia: "Anul acesta plec în Grecia! Îmi place super mult". Oana Moșneagu va profita de vacanța de o lună de zile pe care o va avea în vară și își va pregăti bagajele pentru a pleca în țări străine. Actrița părăsește România pentru scurt timp în scopul de a se relaxa, ea fiind o împătimită a plecărilor.

Oana Moșneagu a povestit în episodul trecut despre una dintre cele mai importante călătorii din viața sa.

Oana Moșneagu, despre aventurile prin care a trecut în India, vreme de șase luni

Oana Moșneagu a povestit la CulTour cum au fost cele 6 luni în India, timp și momente care i-au schimbat percepția asupra vieții. Actrița a povestit și despre bucatele indiene de care s-a îndrăgostit.

"Parte din viața mea este dedicată vacanțelor, practic le aștept ca pe Dumnezeu pe pământ", spune Oana Moșneagu.

Un detaliu mai puțin știut despre Oana Moșneagu este că aceasta a lucrat ca model înainte de a se apuca de actorie. În calitate de model, a fost în India de două ori: "Îniante să încep treaba cu actoria (...) am zis plec în lume ca model să strâng niște bănuți. A fost o experiență superbă cu totul", povestește actrița.

Aceasta a avut contracte care nu îi permiteau să părăsească orașul în care era cazată, însă a putut să se bucure de diversitatea locului și a descoperit restaurante unde mâncărurile erau excelente.

"Îmi place să mănânc lucuri pe care nu le-am mâncat până atunci, să observ oameni. În India am mâncat cele mai diferite preparate", spune Oana Moșneagu.

În articolul

CulTour 2021: Oana Moșneagu va pleca în Germania, în vara anului 2021. Actrița din serialul Adela are vacanță de o lună de zile

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp