CulTOUR
CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție

Publicat pe 15.04.2022 la 11:59. Actualizat pe 15.04.2022 la 17:40

Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Ce filme și piese de teatru pot fi văzute în această perioadă.

Criss și Vlad în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

În fiecare vineri, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă la CulTour 2022 cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție. Filme de animație, comedii, drame sau SF-uri, toate vor fi prezentate pentru a fi urmărite ulterior.

De asemenea, piesele de teatru nu lipsesc din repertoriul celor doi prezentatori carismatici. Aceștia nu uită niciodată să îi invite pe telespectatori pe cele mai importante scene ale țării.

Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție

Criss și Vlad prezintă filmul “#Dogpoopgirl” realizat de Andrei Huțuleac cu Andreea Grămoșteanu, Cezar Antal, Tudor Aaron Istodor și Paul Chiribuță în rolurile principale. Filmul a fost prezentat la TiFF în 2021 și a reușit să câștige atenția tuturor.

O femeie singură, simplă muncitoare într-o sucursală duce o viață haotică din punct de vedere personal. Cu toate acestea, câștigă destul de bine pentru a-și cumpăra fericirea atunci când simte nevoia. Astfel, Alina Moga ajunge să adopte un cățel. De la acest eveniment până la o viață cu totul complicată mai este doar puțin. Patrupedul ajunge să regurgiteze în metrou, iar un tânăr adolescent filmează toată scena.

De acolo pornește haosul, iar viața Alinei devine din ce în ce mai complicată după ce valul de ură care o ajunge se răspândește cu viteza luminii.

Citește și:

După o viață de crime legendare, “Băieții răi” își doresc o viață complet diferită. Mr. Wolf, Mr. Snake, Mr. Piranha, Mr. Shark și Ms. Tarantula sunt cei care fac parte din gașca răufăcătorilor care dau viață celebrului film animat. Sam Rockwell, Richard Ayoade, Awkwafina, Anthony Ramos, Zazie Beetz și Craig Robinson sunt principalii actori ce fac parte din cast. Noua comedie creată de DreamWorks Animation poate să-i adune atât pe cei mici, cât și pe cei mari la cinema, locul relaxării supreme pentru weekend.

Criss și Vlad prezintă “School of Rock”, celebrul musical după filmul cu același nume

În regia lui Emil Pantelimon, musicalul “School of Rock” transpune în teatru pelicula cu același nume din anul 2003. Compozitorul Andrew Lloyd Webber este cel care își aduce stilul inconfundabil în toate cântecele celebre: “Sunset Boulevard”, “Cats”, “Fantoma de la operă”, “Dragostea nu moare niciodată”.

Atât copiii, cât și adulții și bunicii pot veni până pe 17 aprilie 2022 în cadrul Operei Comice pentru copii pentru a vedea o reprezentație aparte. Copii de toate vârstele, melodii originale ale filmului, cât și multe alte surprize vor fi întâlnite în în acest spectacol.

“Repetițiile au durat două luni, la reluare două săptămâni. A fost asimilat spectacolul de către actori, nu este o greutate să vii la repetiție.”, a declarat regizorul Emil Pantelimon. Reprezentația poate fi urmărită doar în București, în cadrul Operei Comice pentru copii între 1 și 17 aprilie. Este singurul interval în care acest spectacol mai poate fi urmărit în 2022.

Citește și:

“Este important să învățăm să-i ascultăm pe cei mici, să-i punem în lumina reflectoarelor. Copiii ne sau energie, dar ne-o și iau.”, a mai spus Emil Pantelimon. Alături de fiicele sale, regizorul i-a invitat pe copiii de toate vârstele să vadă acest spectacol.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai spectaculoase producții pentru un weekend de excepție

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp