CulTOUR
CulTour2021: Alecsandru Dunaev vorbește despre debutul său în televiziune în contextul pandemiei, dorințele de viitor și ce nu ar putea face niciodată

Publicat pe 09.02.2021 la 16:04. Actualizat pe 09.02.2021 la 17:58

Are aproape 30 de ani, însă rolul din „Adela” marchează debutul său într-un serial de televiziune. Actorul de origine rusă, Alecsandru Dunaev, a vorbit despre modul în care norocul i-a surâs în contextul pandemic, despre marile planuri pe care le are pe viitor și viața sa personală.

Alecsandru Dunaev, interpretul personajului Mihai din serialul „Adela” a făcut destăinuiri exclusive din viața sa personală

Happy Channel

Dacă pe majoritatea artiștilor anul 2020 i-a pus la grea încercare, se pare că pentru Alecsandru Dunaev a însemnat o mare oportunitate. Până la rolul din serialul „Adela”, actorul a jucat doar pe scene de teatru și în câteva reclame.

El este acum „Mihai”, un avocat cu renume, bogat, care a crescut într-un orfelinat. Acolo l-a cunoscut pe prietenul său de-o viață, Călin, de meserie IT-ist. Acesta este interpretat de co-prezentatorul CulTour, Vlad Gherman. Special pentru emisiune, Alecsandru Dunaev a dezvăluit, în exclusivitate, ce dorințe și planuri de viitor are. Totodată, actorul a spus și ce nu se vede făcând vreodată.

Alecsandru Dunaev a vorbit despre planurile sale de viitor și dorința de a fi tătic

De la dorință până la realitate este cale lungă. Tulceanul, în vârstă de 30 de ani nu are în prezent o relație. Totuși el spune că și-ar dori un copil, de preferat un băiețel, pentru a-și face părinții fericiți.

„Avându-l pe tata deja ieșit la pensie. Avându-i pe ai mei amândoi care, de vreo 6 ani să zic mă tot pistonează să îmi creez o familie, sincer mi-aș dori să am un băiat. Nu știu cu cine l-aș putea face în momentul de față, dar îl vreau.”

Până atunci însă, cariera este pe primul loc în lista sa de priorități. În top trei dorințe, toate au legătură cu viața profesională. Alecsandru Dunaev este pasionat de lectură, dar îi place și să scrie. Chiar în prezent, el a dezvluit pentru CulTour că lucrează la un roman:

„Vreau un rol principal într-un lungmetraj. Vreau un rol principal într-un spectacol de teatru la o sală de mai bine de 960 de locuri. Știu că sala mare a Teatrului Național are undeva la 980, pe acolo. Aș vrea să bifez și prima mea carte scrisă și publicată. Tot lucrez la ceva, un roman de introspecție, dar nu vreau să-l duc în zona psihologico-filozofică, încerc să creez o poveste.”

Actroul este, în mod evident, un perfecționist. Mereu își dorește mai mult de la viață și este foarte exigent cu el însuși.

„Sunt un extraordinar de mare critic al meu. Nu-mi convine absolut nimic la mine. Foarte greu am învățat să mă uit la materialele fimate cu mine, pentru că am conștientizat că am ce învăța și pot să mă dezvolt. ”, a recunoscut el

De asemenea, Alecsandru consideră că lucrul cel mai împortant este să nu ajungi să te minți pe tine însăți.

„Sunt multe momente în care aș fi vrut să fi fost mai sincer și mai direct cu ceilalți, dar și cu mine. Au fost niște perioade și situații care s-au lungit foarte mult, din cauză că nu am avut curaj să fiu sincer. (...)Cred că singura regulă care se impune, dacă ar putea să se impună, este să fii sincer cu tine. Să nu te minți pe tine. Poți să îi minți pe ceilalți, dar măcar pe tine, nu.”

Ce nu ar putea actorul să facă vreodată

Este cert! Alecsandru Dunaev este un artist, un spirit liber și visător. Vorbește fluent limba rusă și spune că locul său preferat este Sankt Petersburg. Adoră apusurile de soare, plimbările și picnicurile în aer liber și mirosul focului proaspăt aprins în sobă.

Firea sa creativă se potrivește perfect cu meseria pe care și-a ales-o, iar astfel, fiecare zi de muncă este o adevărată plăcere.

„Mă consider foarte norocos pentru că în acest context pandemic, când tot ce înseamnă sector cultural este la pământ, eu fac parte din acest proiect. Nu numai din perspectiva asta ci și pentru că am cunoscut oameni extraordinar de frumoși și chiar dacă am zile cu pauze de câte 3 secunde între secvențe, nu consider că muncesc.”, a declarat el.

Prin contrast, bărbatul nu s-ar putea vedea niciodată în poziția unui corporatist.

„Nu cred să pot funcționa vreodată într-un regim corporatist de lucru, la birou, cel puțin pe termen lung. Nu e 100% pentru că nu știi unde te duce viața, mai ales în acest context pandemic.”, a concluzionat Alecsandru Dunaev.

VIDEO:

Citește și:
În articolul

CulTour2021: Alecsandru Dunaev, despre debutul său în televiziune

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp