Happy People
Moment înduioșător mamă-fiică. Cum a fost surprinsă Marlene Favela, după ce și-a asumat rolul de mamă singură

Publicat pe 15.12.2021 la 17:43. Actualizat pe 15.12.2021 la 17:50

Marlene Favela este o cunoscută actriță, care după ce a obținut faima a ales să-și dedice mai mult timpul celei mai de preț ființe din viața sa, copilul ei. Este mamă singură, dar reușește să se descurce cu tot, chiar dacă soțul său a ales să-și vadă de propria viață. De curând, actrița a postat o imagine înduioșătoare cu fiica sa.

Marlene Favela

Getty

A făcut furori în “Pisica Sălbatică” și era una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lumea telenovelelor. A atras în jurul său zeci de bărbați, dar și-a împărțit viața doar cu tatăl copilului ei, care la un moment dat a decis să plece.

Acest lucru nu i-a pus piedică Marlenei Favela, ba chiar ea a demonstrat că este imbatabilă și duce “la pachet” și viața profesională și viața de mamă, chiar dacă la început i-a venit puțin mai greu, după cum ea a spus într-un interviu, mai demult.

Marlene Favela, imagine înduioșătoare cu fiica sa la locul de joacă

Marlene Favela are o fetiță superbă, care îi face viața mai frumoasă pe zi ce trece. Aceasta a fost fotografiată în timp ce o ținea pe micuța ei în brațe, la locul de jaocă, iar privirea și zâmbetul actriței vorbesc de la sine.

View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

Micuța este îmbrăcată exact ca o păpușică, iar mama sa la fel! Cele două seamănă leit, iar micuța are și o pagină de Instagram unde mama sa pune poze cu ea.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by BellaSeely (@bellaseely_)

Citește și:

Marlene Favela s-a întâlnit de curând cu soțul său. Actrița a trecut printr-un divorț în urmă cu an și de atunci și-a asumat în totalitate rolul de mamă singură. Aceasta și-a luat viața de la capăt și s-a dedicat trup și suflet creșterii micuței sale.

Cei doi s-au separat în urmă cu ceva timp și au rupt legăturile din cauza neînțelegerilor peste care nu mai puteau trece, cu toate acestea, au păstrat o relație de prietenie de dragul fetiței lor.

Actrița Marlene Favela și George Seely au format un frumos cuplu, timp de mai bine de trei ani. Din povestea lor de dragoste s-a născut și o superbă fetiță, pe nume Bella. Fără să dea explicații, cei doi s-au separat la finalul anului trecut și s-au numărat printre celebritățile singure de Valentine’s Day.

Citește și:

Omul de afaceri a avut un comportament destul de bizar în mediul online după despărțirea de soție. Inițial, el a șters tot conținutul care îl lega de fosta familie și a încetat să își urmărească soția și micuța, pe conturile de Instagram. Ulterior a revenit cu numeroase comentarii drăgăstoase pentru fiica sa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În articolul

Moment înduioșător mamă-fiică. Cum a fost surprinsă Marlene Favela, după ce și-a asumat rolul de mamă singură

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp