Cautare: 286 rezultate dupa tagul "cafea"

Neatza cu Razvan si Dani. Suc de țelină în loc de cafea la micul dejun

acum 24 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, de acasă de la Sorina Fredholm, a aflat cum putem înlocui cafeaua de dimineață cu o băutură sănătoasă, sucul de țelină.

Florin Chilian, dietă minune la Neatza cu Răzvan și Dani: Am slăbit 12 kilograme cu apă și cafea!

acum 27 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Florin Chilian a dezvăluit, în direct, cum a slăbit 12 kilograme.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce arome de cafea preferă românii

acum 48 zile

Conform unor studii, consumul de cafea din România este în creștere. Acest fapt se datorează datorită expansiunii rețelelor de cafenele.

Dani Oțil s-a tratat de conjunctivită cu lapte matern. Răzvan Simion: Îți puneai și în cafea, nu doar în ochi!

acum 75 zile

În urmă cu mulți ani, Dani Oțil a avut conjunctivită. Ca să scape de această boală, prezentatorul s-a tratat cu lapte matern.

Mihai Morar a acceptat provocarea celor 61 de întrebări: Mi-ar plăcea să beau o cafea cu un călugăr, un om de știință și o super femeie

acum 94 zile

Mihai Morar a acceptat provocarea celor 61 de întrebări. Prezentatorul ar vrea să bea o cafea cu un călugăr, un om de știință și o super femeie.

Ceaiul Matcha, cea mai bună alternativă a cafelei

acum 115 zile

Istoria ceaiului Matcha își are rădăcinile în China Antică, dar cultura lui s-a mutat rapid către Japonia. Acest ceai este cea mai bună alternativă a cafelei.

Traficul, cel mai nou mod de a invita o femeie în oraș. Amalia: Am fost invitată la o cafea de un bărbat de pe contrasens

acum 117 zile

Bărbați sunt extrem de inventivi atunci când își doresc să scoată în oraș o domnișoară drăguță. Traficul a devenit o metodă foarte bună de a intra în vorbă cu o femeie.

Octavian Strunilă, portret din 61 de întrebări de la CulTour: "Aș bea o cafea cu Simona Halep"

acum 132 zile

Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului de aventură Ultimul Trib, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Secretele celui mai mare cafegiu

acum 163 zile

Cafegiul Gheorghe Florescu şi-a trăit aproape toată viaţa în parfum de cafea

Ziua Internațională a cafelei irlandeze

acum 177 zile

Vezi aici cum se facea cea mai buna cafea din Romania!

Reţeta zilei! Vlăduţ prepară rață cu glazură de cafea

acum 257 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine rata, pere, mere, gutui, dar și alte ingredinte delicioase, denumit "rață cu glazură de cafea".

Smiley News! Ce altceva poți face cu boabele de cafea

acum 312 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Un coffee-shop din Capitală dă cafea "pe caiet"

acum 346 zile

Un nou concept preluat din afară a prins aripi şi la noi în ţară! Undeva în centrul Capitelei un coffee-shop îţi dă cafeaua "pe caiet". Cum se poate aşa, vedeţi în materialul următor!

Nicoleta Luciu te învață cum să pregătești un shake proteic: ”Dacă sunteți pe fugă și nu aveți timp să mâncați, acest shake este ideal”

acum 346 zile

Frumoasa vedetă a înlocuit cafeaua de dimineață cu un shake proteic. Acesta ține de foame în jur de patru ore și este foarte ușor de preparat.

Roby Roberto și Malone iau cursuri de bune maniere: "Cappuccino trece ca cafea?"

acum 378 zile

Roby Roberto și Malone iau cursuri de bune maniere ca să îi moștenească averea boierului Cervinski.

Bucharest Coffee Festival 2018

acum 436 zile

Organizat în perioada 10 - 13 Mai 2018, la Hanul Gabroveni, eveniment care va reuni producătorii locali, importatorii naţionali și internaţionali de cafea.

10 mai - Ziua Regalității. La o cafea cu Zina Dumitrescu

acum 437 zile

Zina Dumitrescu este o creatoare de modă din România, numită de manechinele și colegii din show-biz „mama modei din România”. Zina Dumitrescu s-a născut în 1936 în Republica Moldova. După război familia s-a mutat la Pitești.

Nicolae Bacalbașa, medic: "Mercurul este foarte ușor de manipulat. Poate fi disimulat ca gust în cafea"

acum 451 zile

Medicii susțin că mercurul este foarte ușor de manipulat. Metalul poate fi disimulat ca gust în cafea, astfel multe persoane pot fi otrăvite.

Cafeaua favorizează apariția cancerului: ”Cafeaua conține o substanță toxică”

acum 461 zile

Specialistul vorbește despre controversele din jurul cafelei. Acesta susține că produsul reprezintă un pericol pentru sănătatea tuturor.

1
2
3
4
5
»