Cautare: 1727 rezultate dupa tagul "film"

S-a înrolat în armată de supărare că l-a părăsit iubita. Povestea lui, vineri, la Happy

acum 48 zile

Vineri seară, la Happy Channel, veți afla povestea complicată a unui băiat, care a făcut multe lucruri… nebunești, din dragoste… sau ca urmare a dezamăgirilor pe plan sentimental.

Insomnia i-a adus împreună și tot ea i-a făcut să se îndrăgostească

acum 54 zile

Insomnia este subiectul comediei romantice pe care Happy Channel vă invită să o urmăriți sâmbătă seară, de la ora 20.00: ”Nopți albe până la Crăciun” (”No Sleep 'Til Christmas”). Un barman și o femeie de afaceri se ciocnesc, la propriu, unul de de celălalt într-un moment în care amândoi erau cu nervii întinși la maximum.

Star Matinal. Selly, rolul principal în filmul pe care l-a propus: E un vis împlinit pentru mine

acum 55 zile

Selly a împlinit recent 7 ani de când a început cariera în vlog şi face parte din distribuţia unui film românesc, unde are rolul principal. Vezi prin ce a trecut la filmări cel mai urmarit vlogger din Romania.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: It must be heaven, Spies în Disguise și How the Grinch Stole Christmas

acum 57 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: It must be heaven, Spies in Disguise, How the Grinch Stole Christmas

Star Matinal. Matei Dima, alias BRomania, trăieşte un altfel de Crăciun!

acum 57 zile

Matei Dima, alias BRomania, trăieşte un altfel de Crăciun! Avem un interviu în exclusivitate în care spune totul despre cel mai important proiect pentru care a muncit şi nopţi şi zile.

Star News. Alexandra Stan, despre filmuleţul cu ea goală. Cum au ajuns imaginile pe internet

acum 61 zile

Alexandra Stan ne-a acordat un interviu în exclusivitate despre filmuleţul cu ea goală, filmuleţ care a ajuns pe internet! Ce se ascunde de fapt în spatele acestei întâmplări.

Cronică celor mai bune și slabe filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Irina Margareta Nistor, despre Playing With Fire: Cel mai prost

acum 71 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Fântână Adâncă, Midway și Playing With Fire.

La ce a renunțat Xonia ca să facă o carieră în muzică

acum 83 zile

Xonia ne vorbeşte despre visul american, dar şi despre vacanţele de acasă. Ce îi lipseşte cel mai mult cântăreţei, ne spune chiar ea.

De ce vrea Lino Golden să plece din România

acum 83 zile

Dacă Alex Velea a plecat în Asia Express şi Lino vrea să plece din România. Ne-a spus totul într-un interviu în exclusivitate!

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica de film... cu Irina Margareta Nistor: Greta, Kazakh Khanate si The third man

acum 83 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Greta, Kazakh Khanate și The third man.

Antitalent. Carmen Tănase, actriță în filmul "Analtigona"

acum 87 zile

Marea actriță Carmen Tănase, alături de trupa de umor a show-ului "AntiTalent", a pus în scenă un sketch legat de castingurile pentru un rol într-un film.

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 89 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 23 - 24 noiembrie 2019.

”Dădaca fotbalist” transformă o familie întreagă

acum 90 zile

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film despre cum fotbalul poate transforma tristețea în bucurie.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: Zavera, Charlie's Angels și Playing with fire

acum 90 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Zavera, Charlie's Angels și Playing with fire.

Eugenia Şerban, actriţa care a filmat prima scenă de amor din România cu o femeie, şi-a lansat o carte!

acum 91 zile

Eugenia Şerban s-a făcut actriţă pe ascuns, iar trenul a fost a doua ei casă! Celebra actriţă care a filmat prima scenă de amor din România cu o femeie spune totul despre succes şi viaţa plină de încercări!

Antitalent. Delia vrea să joace într-un film: Mi-ar plăcea un rol de nebună!

acum 94 zile

Delia are o mare dorință. Artista își dorește să joace într-un film, dar nu un rol oarecare, ci unul de nebună.

Recomandări de filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Cătălin Anchidin: Nu ratați filmul românesc Heidi!

acum 97 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cronică de film pentru această săptămână: Heidi, Last Christmas și The Pit.

O iubire ca în ”Romeo și Julieta”, multă pizza și... o comedie de familie. Vineri, la Happy

acum 98 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită la o comedie spumoasă: ”Pizza, sufletul meu!” (”Pizza My Heart”). Un film inspirat din clasica poveste de iubire ”Romeo și Julieta”.

Scena de tango din filmul "Parfum de femeie", reprodusă la Star Matinal!

acum 98 zile

Flick și frumoasa asistentă de la Star Matinal, Roxana, au reprodus scena de tango din filmul "Parfum de femeie".

Acces Direct. Filmarea care anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că Luiza Melencu ar fi în viaţă, a aruncat România în aer. Viorel Cataramă: Cumpănașu a știut că fata din film nu e Luiza

acum 100 zile

Ştirea că Luiza Melencu ar fi fost filmată, în viaţă, în Italia, a stârnit mari emoţii în sânul familiei fetei şi, în acelaşi timp, a şocat o ţară întreagă. Mai mult, au apărut filmări şi poze cu bruneta despre care s-a spus că ar fi fata dispărută din Caracal.

1
2
3
4
5
»